ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Amy Winehouse: Έρχεται στο BBC το 10 Years On

Νέα ταινία για την ζωή και το έργο της Amy Winehouse. Μια νέα ταινία για την ζωή και το έργο της Amy Winehouse πρόκειται να κάνει σύντομα πρεμιέρα στο BBC2 και το BBC Music. Το film τιτλοφορείται Amy Winehouse: 10 Years On και οι συντελεστές του υπόσχονται «ότι θα ρίξει…

Νέα ταινία για την ζωή και το έργο της Amy Winehouse.

Μια νέα ταινία για την ζωή και το έργο της Amy Winehouse πρόκειται να κάνει σύντομα πρεμιέρα στο BBC2 και το BBC Music.

Το film τιτλοφορείται Amy Winehouse: 10 Years On και οι συντελεστές του υπόσχονται «ότι θα ρίξει φως σε άγνωστες πτυχές και ιστορίες που μέχρι σήμερα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αφήγηση στο 10 Years On θα γίνεται από την μητέρα της αδικοχαμένης ερμηνεύτριας, Janis, προσφέροντας έτσι μια διαφορετική ματιά από όσα έχουμε δει ως σήμερα.

«Νιώθω ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει καλά την προσωπικότητα της Amy, αυτήν που μεγάλωσα εγώ σαν μάνα. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί και εγώ θέλω να πάω πίσω τον χρόνο» θα πει η Janis Winehouse.

Ο Dov Freedman, παραγωγός της Curious Films, δήλωσε: «Η Amy ήταν ένα σύμβολο στην μουσική και νιώθουμε μεγάλη περηφάνια που 10 χρόνια μετά τον θάνατό της, είμαστε εδώ να πούμε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο την ιστορία της».

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με την παραγωγή του BBC, «τρέχει» και η βιογραφική ταινία για την ζωή της Winehouse, κάτι για το οποίο έχει ενημερώσει σχετικά το 2020 ο πατέρας της τραγουδίστριας, Mitch Winehouse.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν τότε στην δημοσιότητα, το σενάριο για την ταινία βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του, με τους παραγωγούς να αναζητούν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, άγνωστη ηθοποιό από το βόρειο Λονδίνο, με τον Mitch να προσθέτει: «Ιδανικά θα θέλαμε μια άγνωστη κοπέλα, Εβραία, από το βόρειο ή το ανατολικό Λονδίνο, η οποία να μοιάζει κάπως στην Amy και να μιλάει περίπου όπως αυτή».

Η ταινία, σύμφωνα πάντα με τον πατέρα της τραγουδίστριας, θα κάνει πρεμιέρα σε 1 χρόνο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top