ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Antlers μοιράζονται το video του νέου τους single «Just One Sec»

The Antlers: Στις 26 Μαρτίου η κυκλοφορία του «Green To Gold». Οι Antlers έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους single «Just One Sec», μέσα από το επερχόμενο album τους με τίτλο «Green To Gold». Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Μετά τα «Solstice», «Wheels Roll…

The Antlers: Στις 26 Μαρτίου η κυκλοφορία του «Green To Gold».

Οι Antlers έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους single «Just One Sec», μέσα από το επερχόμενο album τους με τίτλο «Green To Gold». Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Μετά τα «Solstice», «Wheels Roll Home» και «It Is What It Is«, το ντουέτο από την Νέα Υόρκη επιστρέφει με ακόμα ένα single μέσα από το επερχόμενο album του «Just One Sec» που θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου από την Transgressive Records.

Αυτό θα είναι το πρώτο album μετά το «Familiars» του 2014 και έκτο συνολικά για τους Αμερικανούς indie rockers.

Δείτε το clip του «Just One Sec» που σκηνοθέτησαν οι Derrick Belcham και Emily Terndrup με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι σε ρομαντικές στιγμές μέσα στην φύση:

«Η ιδέα για το κομμάτι μου ήρθε στο μυαλό έπειτα από μια συνεδρία διαλογισμού, λίγα χρόνια πριν» θα πει ο τραγουδιστής και βασικός συνθέτης του συγκροτήματος Peter Silberman.

Και πρόσθεσε: «Το «Just One Sec» αναφέρεται σε εκείνη την στιγμή που αποφασίζεις να τα βρεις με τον συνάνθρωπο σου, να δώσεις και να λάβεις συγχώρεση. Είναι η στιγμή που νιώθεις μια απέραντη ελευθερία ψυχής».

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε ή να αποθηκεύσετε ψηφιακά το νέο album των Antlers εδώ.

Το tracklist του «Green To Gold»:
01. Strawflower
02. Wheels Roll Home
03. Solstice
04. Stubborn Man
05. Just One Sec
06. It Is What It Is
07. Volunteer
08. Green To Gold
09. Porchlight
10. Equinox

THE ANTLERS - GREEN TO GOLD
THE ANTLERS – GREEN TO GOLD

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top