ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Arch Enemy – Covered In Blood

Προκειμένου να γεμίσουν το κενό ανάμεσα στο «Will To Power» του 2017 και του επερχόμενου album τους, οι Arch Enemy καταφεύγουν στην περπατημένη. Συλλέγουν όλες τις διασκευές που κατά καιρούς έχουν ηχογραφήσει και τις κυκλοφορούν, ελπίζοντας να κρατήσουν το όνομα τους στο προσκήνιο. Η αλήθεια είναι πως το «Covered In…

Προκειμένου να γεμίσουν το κενό ανάμεσα στο «Will To Power» του 2017 και του επερχόμενου album τους, οι Arch Enemy καταφεύγουν στην περπατημένη. Συλλέγουν όλες τις διασκευές που κατά καιρούς έχουν ηχογραφήσει και τις κυκλοφορούν, ελπίζοντας να κρατήσουν το όνομα τους στο προσκήνιο. Η αλήθεια είναι πως το «Covered In Blood» δεν θα σε κάνει σοφότερο. Σίγουρα δείχνει το εύρος των επιρροών του συγκροτήματος, είτε αυτό έχει να κάνει με το παραδοσιακό metal (Iron Maiden, Manowar, Judas Priest), είτε με την αγάπη της μπάντας για τους συμπατριώτες τους Europe, όμως πρόκειται για ξεκάθαρη κίνηση που απευθύνεται μονάχα σε φανατικούς οπαδούς του συγκροτήματος.

Συγκρότημα: Arch Enemy
Album: Covered In Blood
Label: Century Media
Ημ. Κυκλοφορίας: 18/01/2019

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top