ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Arctic Monkeys: 1 δισεκατομμύριο προβολές το video του «Do I Wanna Know?»

Συνεχίζει να συγκινεί το «AM». Το κορυφαίο hit single των Arctic Monkeys «Do I Wanna Know?» ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube, σε ένα σπουδαίο για τους Άγγλους rockers. Συνεχίζει να συγκινεί το «AM» του 2013, εφτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Η μπάντα από το Sheffield είναι μια…

Συνεχίζει να συγκινεί το «AM».

Το κορυφαίο hit single των Arctic Monkeys «Do I Wanna Know?» ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube, σε ένα σπουδαίο για τους Άγγλους rockers. Συνεχίζει να συγκινεί το «AM» του 2013, εφτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Η μπάντα από το Sheffield είναι μια από τις 12 rock μπάντες που καταφέρνουν κάτι τέτοιο. Συνολικά 25 καλλιτέχνες/συγκροτήματα έχουν ξεπεράσει σε ένα video τον αριθμό του 1 δισεκατομμυρίου προβολών.

Αυτή την στιγμή οι Arctic Monkeys έχουν περίπου 4,4 συνδρομητές στο κανάλι τους στο YouTube, ενώ το ομότιτλο τραγούδι του τελευταίου τους album «Tranquility Base Hotel & Casino» έχει περίπου 11 εκατομμύρια προβολές.

Το «Do I Wanna Know?» -που ανοίγει το «AM»- έφτασε στην 11η θέση των singles chart στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε το video του τραγουδιού:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top