ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Ανοίγουν τις πόρτες τους στάδια και αρένες στις ΗΠΑ

Με 10% πληρότητα τα επερχόμενα live shows και λοιπές διοργανώσεις. Τα πρώτα μηνύματα αισιοδοξίας για τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας είναι εδώ! Σύμφωνα με πηγές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αρένες και γήπεδα θα αρχίσουν να φιλοξενούν κόσμο τις επόμενες ημέρες, έστω και με μειωμένη πληρότητα. Ο Κυβερνήτης της…

Με 10% πληρότητα τα επερχόμενα live shows και λοιπές διοργανώσεις.

Τα πρώτα μηνύματα αισιοδοξίας για τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας είναι εδώ! Σύμφωνα με πηγές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αρένες και γήπεδα θα αρχίσουν να φιλοξενούν κόσμο τις επόμενες ημέρες, έστω και με μειωμένη πληρότητα.

Ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo αποφάσισε να επιτρέψει την πρόσβαση θεατών σε live shows και άλλα μουσικά και όχι μόνο events, με την πληρότητα ωστόσο να μην ξεπερνάει προς το παρόν το 10%.

Η αρχή άλλωστε έγινε τον προηγούμενο μήνα, με τον Cuomo να επιτρέπει σε κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά παιχνίδι του NFL, αρκεί ο θεατής να έχει κάνει τεστ τις τελευταίες 72 ώρες.

Πρόθεση του Κυβερνήτη είναι να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία και στις μελλοντικές διοργανώσεις, παράλληλα με θερμομετρήσεις αλλά και αυξημένα μέτρα κοινωνικών αποστάσεων.

Είναι δεδομένο ότι η επιστροφή στην κανονικότητα των live shows αργεί, ωστόσο φαίνεται πως σε συνδυασμό και με την βοήθεια της επιστήμης, η ημέρα που θα μπορούμε επιτέλους να παρακολουθήσουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες δεν αργεί πολύ.

Η μουσική βιομηχανία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της εν μέσω πανδημίας, με τα livestream shows να κερδίζουν περισσότερο έδαφος. Ωστόσο,  το θέμα με την φορολογία ταλανίζει καλλιτέχνες και συγκροτήματα.

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top