ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το AthensRocks επιστρέφει το 2021 με νέες προσθήκες

Χωρίς απουσίες και με νέα ονόματα το line up του φεστιβάλ. Οι διοργανωτές του AthensRocks ανακοίνωσαν την επιστροφή του φεστιβάλ το 2021, με τα ονόματα που αρχικά ήταν να εμφανιστούν φέτος. Οι νέες προσθήκες στο line up. Το AthensRocks επιστρέφει χωρίς απουσίες και με προσθήκες στο line-up! Στις 13 Ιουνίου…

Χωρίς απουσίες και με νέα ονόματα το line up του φεστιβάλ.

Οι διοργανωτές του AthensRocks ανακοίνωσαν την επιστροφή του φεστιβάλ το 2021, με τα ονόματα που αρχικά ήταν να εμφανιστούν φέτος. Οι νέες προσθήκες στο line up.

Το AthensRocks επιστρέφει χωρίς απουσίες και με προσθήκες στο line-up!

Στις 13 Ιουνίου 2021 στο ΟΑΚΑ, η σπουδαιότερη indie rock μπάντα της δεκαετίας, The National και οι σωτήρες του punk IDLES, ενώνουν δυνάμεις με τους πρωτοπόρους της indie pop Balthazar, πραγματοποιώντας όλοι μαζί τις υποσχέσεις τους από τις συναυλίες που μας έλειψαν το 2020.

Ευχαριστούμε για την στήριξή σας όλο αυτό το διάστημα αναμονής. Τα εισιτήριά σας ισχύουν για το καλοκαίρι του 2021 και ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί! Όποιος δεν μπορεί να είναι μαζί μας εκείνη την ημέρα, ας επικοινωνήσει στο info@highpriority.gr το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020!

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα τα εισιτήρια γενικής εισόδου θα συνεχίσουν να κοστίζουν 46 ευρώ και τα VIP εισιτήρια 82 ευρώ.

Save the date! 381 μέρες είναι…θα περάσουν

Keep on AthensRocking!
We are easy to find!
Join our Sea of Love in summer 2021!
Link: http://bit.ly/AthensRocks2021

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top