ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτή είναι η πρώτη ζωντανή εμφάνιση των Metallica για το 2021

Έπαιξαν το «Enter Sandman» στην εκπομπή του Stephen Colbert. Οι Metallica επανήλθαν στις ζωντανές εμφανίσεις για το 2021, ως καλεσμένοι στην εκπομπή του Stephen Colbert. Οι heavy metal θρύλοι έπαιξαν ζωντανά το «Enter Sandman», κλείνοντας έτσι το The Late Show With Stephen Colbert, με δεύτερο πλάνο εικόνες από τις τελευταίες…

Έπαιξαν το «Enter Sandman» στην εκπομπή του Stephen Colbert.

Οι Metallica επανήλθαν στις ζωντανές εμφανίσεις για το 2021, ως καλεσμένοι στην εκπομπή του Stephen Colbert.

Οι heavy metal θρύλοι έπαιξαν ζωντανά το «Enter Sandman», κλείνοντας έτσι το The Late Show With Stephen Colbert, με δεύτερο πλάνο εικόνες από τις τελευταίες τους συναυλίες.

Δείτε τους Metallica στο «Enter Sandman»:

Όλα αυτά την στιγμή που η μπάντα έχει σημειώσει, σύμφωνα με τα λεγόμενα των μελών της, πρόοδο στην σύνθεση του album που θα διαδεχθεί το «Hardwired… to Self-Destruct». Ο Lars Ulrich σε συνέντευξη του λίγο πριν το τέλος του 2020 υποσχέθηκε «το βαρύτερο album στην ιστορία του συγκροτήματος», ενώ κατά καιρούς τόσο ο James Hetfield όσο και ο Kirk Hammett έχουν τοποθετηθεί σχετικά.

Σε άλλα νέα που σχετίζονται με το group, πρόσφατα ο Bob Rock, ακολουθώντας την τάση της εποχής, πούλησε τα δικαιώματα του για το «Black Album».

Θυμίζουμε πως ο James Hetfield πέρασε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα σε κλινική αποτοξίνωσης κάτι που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό ολόκληρο τον οργανισμό των Metallica.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top