ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτό είναι το νέο single των Nick Cave και Warren Ellis!

Τα δύο μέλη των Bad Seeds κυκλοφορούν το «Grief». Μετά την συνεργασία τους στο «Carnage«, ο Nick Cave και ο Warren Ellis ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του single «Grief», το οποίο είναι επηρεασμένο από το blog του Cave, Red Hand Files. Το 7″ βινύλιο αποτελεί την μουσική αποτύπωση ενός κειμένου που…

Τα δύο μέλη των Bad Seeds κυκλοφορούν το «Grief».

Μετά την συνεργασία τους στο «Carnage«, ο Nick Cave και ο Warren Ellis ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του single «Grief», το οποίο είναι επηρεασμένο από το blog του Cave, Red Hand Files.

Το 7″ βινύλιο αποτελεί την μουσική αποτύπωση ενός κειμένου που είχε στείλει μια οπαδός με το όνομα Cynthia τον Οκτώβριο του 2018, καθώς και την απάντηση του καλλιτέχνη σε αυτήν.

Το βινύλιο, που είναι διαθέσιμο εδώ, περιλαμβάνει το «Letter To Cynthia», σε μουσική Ellis και στίχους Cave και το «Song For Cynthia» μια σύνθεση που φέρει την υπογραφή και των δύο συνθετών. Προς το παρόν, καμία από τις δύο συνθέσεις δεν είναι διαθέσιμες ψηφιακά.

Μιλώντας για το «Grief», ο Cave έκανε λόγο για «δύο όμορφες συνθέσεις» που ελπίζει να αρέσουν και στους fans. Τα δύο τραγούδια ηχογραφήθηκαν τον Νοέμβριο του 2020 στα Soundtree Studios του Λονδίνου.

Τον προηγούμενο μήνα, και πάλι μέσω του προσωπικού του ιστολογίου, ο Nick Cave αποκάλυψε στους fans ποιο τραγούδι θα ήθελε να ακουστεί στην κηδεία του. Από την μεριά του, ο Warren Ellis σε συνεργασία με την Marianne Faithfull θα κυκλοφορήσουν στο τέλος του μήνα το album συνεργασίας «She Walks In Beauty».

Οι Bad Seeds κυκλοφόρησαν το 2019 το τελευταίο τους album «Ghosteen». Τον περασμένο μήνα ο Cave αποκάλυψε πως μαζί με τον Ellis έχουν ηχογραφήσει ένα live film βασισμένο στον δίσκο, το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Andrew Dominik, ο οποίος στο παρελθόν είχε υπογράψει το ντοκιμαντέρ One More Time With Feeling που βασιζόταν στο «Skeleton Tree» του 2016.

 

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top