ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτό είναι το νέο single των Rolling Stones, «Living In A Ghost Town»

Το κομμάτι ηχογραφήθηκε κατά την διάρκεια της καραντίνας. Οι Rolling Stones έδωσαν στην δημοσιότητα το ολοκαίνουριο τους single «Living In A Ghost Town». Πρόκειται για το πρώτο αυθεντικό τραγούδι της μπάντας από το «Doom And Gloom» του 2012 και το «One More Shot» που υπήρχε στην συλλογή «GRRR!». «Γράψαμε κάποια…

Το κομμάτι ηχογραφήθηκε κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Οι Rolling Stones έδωσαν στην δημοσιότητα το ολοκαίνουριο τους single «Living In A Ghost Town». Πρόκειται για το πρώτο αυθεντικό τραγούδι της μπάντας από το «Doom And Gloom» του 2012 και το «One More Shot» που υπήρχε στην συλλογή «GRRR!».

«Γράψαμε κάποια τραγούδια λίγο πριν τα περιοριστικά μέτρα και το συγκεκριμένο είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο στους δύσκολους καιρούς που ζούμε» λέει ο Mick Jagger.

Ο Keith Richards προσθέτει: «Το κομμάτι αυτό γράφτηκε για τις ανάγκες του νέου μας δίσκου την προηγούμενη χρονιά. Με τον Mick αποφασίσαμε όμως πως είναι η κατάλληλη στιγμή να το κυκλοφορήσουμε».

Ο drummer Charlie Watts είπε: «Μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο τραγούδι. Νομίζω αποτυπώνει ακριβώς τις καταστάσεις που ζούμε και ελπίζω ο κόσμος που θα το ακούσει να συμφωνήσει».

Ο Ronnie Wood από την μεριά του τονίζει: «Ευχαριστούμε τους fans για τα μηνύματα συμπαράστασης το τελευταίο διάστημα. Ορίστε ένα ολοκαίνουριο κομμάτι από εμάς. Ελπίζω να σας αρέσει. Έχει μια πολύ πιασάρικη μελωδία».

Το «Living In A Ghost Town» θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου σε limited edition 10″ πορτοκαλί βινύλιο.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top