ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτοί είναι οι νικητές των φετινών βραβείων Grammy

Η λίστα με τους νικητές των 63ων Grammy Awards. Η 63η τελετή απονομής των βραβείων Grammy μπορεί να πραγματοποιήθηκε με ελάχιστους καλεσμένους, αποστάσεις και μέσω video κλήσεων με τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα, ωστόσο το ενδιαφέρον των fans ήταν μεγάλο για όλες τις κατηγορίες. Σε ότι αφορά τις rock και…

Η λίστα με τους νικητές των 63ων Grammy Awards.

Η 63η τελετή απονομής των βραβείων Grammy μπορεί να πραγματοποιήθηκε με ελάχιστους καλεσμένους, αποστάσεις και μέσω video κλήσεων με τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα, ωστόσο το ενδιαφέρον των fans ήταν μεγάλο για όλες τις κατηγορίες.

Σε ότι αφορά τις rock και metal κατηγορίες, οι Body Count με το «Bum-Rush» κέρδισαν το βραβείο για το καλύτερο metal τραγούδι, ενώ οι Strokes πήραν σπίτι το βραβείο του καλύτερου rock album με το «The New Abnormal» (No.24 στην λίστα του rockyourlife με τις 50 κορυφαίες κυκλοφορίες του 2020). Η Fiona Apple πήρε επίσης δύο βραβεία. Ένα για την καλύτερη rock ερμηνεία και ένα για το καλύτερο εναλλακτικό album για το «Fetch The Bolt Cutters». Η τραγουδίστρια των Alabama Shakes, Brittany Howard, πήρε Grammy για το καλύτερο rock τραγούδι («Stay High»).

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, ξεχώρισε το «Folklore» της Taylor Swift, το οποίο αναδείχθηκε album της χρονιάς, ενώ η Billie Eilish συνεχίζει να κερδίζει διακρίσεις με το «Everything I Wanted», το οποίο αναδείχθηκε ως ηχογράφηση της χρονιάς.

Τραγουδι της χρονιάς αναδείχθηκε το «I Can’t Breathe» (H.E.R), ενώ στην κατηγορία Best Rock Performance νικήτρια αναδείχθηκε η Fiona Apple και το «Shameika».

Το βραβείο «Best Recording Package» κέρδισαν τα Desert Sessions Vol.11 & 12, ενώ και ο Fantastic Negrito με το εκπληκτικό «Have You Lost Your Mind Yet?» (No.24 στην λίστα του rockyourlife με τις 50 κορυφαίες κυκλοφορίες του 2020) κέρδισε στην κατηγορία «Best Contemporary Blues Album».

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους νικητές των φετινών βραβείων Grammy.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top