ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Αυτοκτόνησε ο εγγονός του Elvis Presley, Benjamin Keough

Βρέθηκε νεκρός στην έπαυλη του. Νεκρός σε ηλικία 27 ετών βρέθηκε ο εγγονός του Elvis Presley, Benjamin Keough. Για αυτοκτονία κάνουν λόγο οι αρχές. Συντετριμμένη η οικογένεια του νεαρού άνδρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του στο Calabasas βυθίζοντας στο πένθος τα αδέρφια και τη μητέρα…

Βρέθηκε νεκρός στην έπαυλη του.

Νεκρός σε ηλικία 27 ετών βρέθηκε ο εγγονός του Elvis Presley, Benjamin Keough. Για αυτοκτονία κάνουν λόγο οι αρχές. Συντετριμμένη η οικογένεια του νεαρού άνδρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του στο Calabasas βυθίζοντας στο πένθος τα αδέρφια και τη μητέρα του.

Την είδηση του θανάτου του εγγονού του Βασιλιά του rock n roll έδωσε στην δημοσιότητα εκπρόσωπος της οικογένειας, ο οποίος είπε: «Η Lisa Marie Presley, μητέρα του Benjamin, είναι απαρηγόρητη. Αυτό που την κρατά στη ζωή είναι η μεγαλύτερη κόρη της Riley καθώς και η δίδυμη αδελφή του Benjamin».

Πριν από 11 χρόνια, ο Keough προσπάθησε να ακολουθήσει καριέρα στην μουσική, υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο για 5 δίσκους. Τότε ο ίδιος είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει το χαρακτηριστικό rock στυλ του παππού του.

Το συμβόλαιο με την Universal τελικά δεν έδωσε κάποιο τραγούδι.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top