ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Το Bandcamp λανσάρει την δική του live-stream υπηρεσία

Δείτε τα πρώτα live που ανακοίνωσε η πλατφόρμα. Έχοντας δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο αλλά και την αλληλεγγύη του προς του μουσικούς και τα συγκροτήματα, το Bandcamp προχωράει στο επόμενο βήμα, ανακοινώνοντας την δική του live-stream υπηρεσία. Το Bandcamp Live, όπως θα ονομάζεται η νέα πλατφόρμα, θα είναι λειτουργικό μέσω…

Δείτε τα πρώτα live που ανακοίνωσε η πλατφόρμα.

Έχοντας δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο αλλά και την αλληλεγγύη του προς του μουσικούς και τα συγκροτήματα, το Bandcamp προχωράει στο επόμενο βήμα, ανακοινώνοντας την δική του live-stream υπηρεσία.

Το Bandcamp Live, όπως θα ονομάζεται η νέα πλατφόρμα, θα είναι λειτουργικό μέσω της ιστοσελίδας, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους fans να παρακολουθήσουν συναυλίες των αγαπημένων τους καλλιτεχνών είτε μέσω ηλεκτρονικού εισιτηρίου, είτε μέσω ελεύθερης συνεισφοράς – δωρεάς.

Παράλληλα, θα υπάρχει δυνατότητα online chat με τους καλλιτέχνες, καθώς φυσικά και δυνατότητα αγοράς merch.

Όπως ισχύει μέχρι και στην ιστοσελίδα, το Bandcamp θα παρακρατά το 10% του εισιτηρίου.

Η πλατφόρμα έχει ήδη ξεκινήσει τα online live, με το πρόγραμμα των συναυλιών να έχει ήδη ανακοινωθεί εδώ.

Σε μια ακόμα σημαντική κίνηση, η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως μέχρι το τέλος Μαρτίου 2021 όλα τα έσοδα, με το 100% της τιμής να πηγαίνει απευθείας στους καλλιτέχνες.

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top