ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Το Bandcamp συγκέντρωσε περισσότερα από $40 εκατομμύρια για τους μουσικούς

Το Bandcamp Friday δίνει ανάσα την εποχή του Covid-19. Τεράστια οικονομική ανάσα δίνει στους μουσικούς και τα συγκροτήματα το Bandcamp, μέσω της δράσης Bandcamp Friday. Η δημοφιλής μουσική πλατφόρμα προκειμένου να βοηθήσει καλλιτέχνες και groups που φέτος δεν κατόρθωσαν εξαιτίας της πανδημίας να πραγματοποιήσουν συναυλίες και περιοδείες, διοργανώνει την πρώτη…

Το Bandcamp Friday δίνει ανάσα την εποχή του Covid-19.

Τεράστια οικονομική ανάσα δίνει στους μουσικούς και τα συγκροτήματα το Bandcamp, μέσω της δράσης Bandcamp Friday.

Η δημοφιλής μουσική πλατφόρμα προκειμένου να βοηθήσει καλλιτέχνες και groups που φέτος δεν κατόρθωσαν εξαιτίας της πανδημίας να πραγματοποιήσουν συναυλίες και περιοδείες, διοργανώνει την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα το Bandcamp Friday, δίνοντας όλα τα έσοδα από πωλήσεις και downloads απευθείας στους καλλιτέχνες, δίχως η ίδια να παίρνει την νόμιμη προμήθειά της.

Με τα έσοδα των μουσικών, ιδιαίτερα αυτών της ανεξάρτητης σκηνής, να έχουν πέσει στα τάρταρα, η κίνηση αυτή της πλατφόρμας δίνει ουσιαστική ανάσα, έχοντας προσφέρει μέχρι τώρα περισσότερα από $40 εκατομμύρια δολάρια απευθείας στους «πρωταγωνιστές».

Μάλιστα το Bandcamp προτίθεται να συνεχίσει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία τουλάχιστον έως και τον Μάρτιο του 2021. Οι επόμενες κλειδωμένες ημερομηνίες είναι οι Παρασκευές 5 Φεβρουαρίου, 5 Μαρτίου, 2 Απριλίου και 7 Μαϊου.

Είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να στηρίξουμε όλοι τα αγαπημένα μας συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top