ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Το BBC φέρνει το Glastonbury Festival στις οθόνες μας!

Στα πλαίσια των εορτασμών της 50ης επετείου του φεστιβάλ. Το BBC ανακοίνωσε πως μεταξύ 25-29 Ιουνίου θα μεταδώσει μερικά από τα σημαντικότερα highlights του Glastonbury Festival. 60 κλασικά shows στις οθόνες στις οθόνες μας! Η πανδημία του COVID-19 δεν έδωσε την ευκαιρία στους διοργανωτές του Glastonbury να γιορτάσουν όπως πρέπει…

Στα πλαίσια των εορτασμών της 50ης επετείου του φεστιβάλ.

Το BBC ανακοίνωσε πως μεταξύ 25-29 Ιουνίου θα μεταδώσει μερικά από τα σημαντικότερα highlights του Glastonbury Festival. 60 κλασικά shows στις οθόνες στις οθόνες μας!

Η πανδημία του COVID-19 δεν έδωσε την ευκαιρία στους διοργανωτές του Glastonbury να γιορτάσουν όπως πρέπει τα 50 χρόνια ζωής του φεστιβάλ, όμως το BBC έρχεται να καλύψει εν μέρει το κενό.

Μέσω του BBC iPlayer channel πρόκειται να μεταδοθούν από την Πέμπτη 28 ως την Δευτέρα 29 Ιουνίου 60 shows από καλλιτέχνες όπως η Lana Del Rey, ο David Bowie, οι Radiohead, οι Foals και πολλοί άλλοι ακόμα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top