ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Biffy Clyro: Τίτλος και artwork του νέου τους studio album

Προ των πυλών ο ένατος δίσκος των Βρετανών. Οι Biffy Clyro αποκάλυψαν πως ο τίτλος του νέου τους, ένατου συνολικά, δίσκου είναι «A Celebration Of Endings». Μέσα στο πρώτο μισό του έτους η κυκλοφορία του album. Στην δημοσιότητα και το εντυπωσιακό εξώφυλλο. Οι Biffy Clyro μας είχαν προετοιμάσει για το…

Προ των πυλών ο ένατος δίσκος των Βρετανών.

Οι Biffy Clyro αποκάλυψαν πως ο τίτλος του νέου τους, ένατου συνολικά, δίσκου είναι «A Celebration Of Endings». Μέσα στο πρώτο μισό του έτους η κυκλοφορία του album. Στην δημοσιότητα και το εντυπωσιακό εξώφυλλο.

Οι Biffy Clyro μας είχαν προετοιμάσει για το album που θα διαδεχθεί το περσινό «Balance, Not Symmetry» και σήμερα έδωσαν στην δημοσιότητα τις πρώτες σημαντικές πληροφορίες.

Το «A Celebration Of Endings» θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων πιθανότατα στα μέσα της χρονιάς, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Αυτό που έχουμε είναι το εξώφυλλο, το οποίο πραγματικά κερδίζει τις εντυπώσεις:

Μιλώντας στο Kerrang!, ο frontman των Σκοτσέζων, Simon Neil τόνισε: «Πρόκειται για έναν δίσκο που μόνο εμείς θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε. Μετά από το ακουστικό μας εγχείρημα, ήρθε η ώρα να ερωτευτούμε τον θόρυβο ξανά».

Οι Biffy Clyro συνεργάστηκαν ξανά με τον παραγωγό Rich Costey, ο οποίος είχε βρεθεί πίσω από την κονσόλα και στο «Ellipsis» του 2016.

BIFFY CLYRO – A CELEBRATION OF ENDINGS

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top