ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Bon Jovi: Ακούστε το νέο τους single «Do What You Can»

Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του νέου album «2020». Οι Bon Jovi έδωσαν στην δημοσιότητα ακόμα ένα single μέσα από το επερχόμενο album τους «2020». Τον Οκτώβριο τελικά η κυκλοφορία του album. Ακούστε το νέο τραγούδι «Do What You Can». Στις 2 Οκτωβρίου μέσω της Island Records θα κυκλοφορήσει τελικά ο…

Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του νέου album «2020».

Οι Bon Jovi έδωσαν στην δημοσιότητα ακόμα ένα single μέσα από το επερχόμενο album τους «2020». Τον Οκτώβριο τελικά η κυκλοφορία του album. Ακούστε το νέο τραγούδι «Do What You Can».

Στις 2 Οκτωβρίου μέσω της Island Records θα κυκλοφορήσει τελικά ο νέος δίσκος των Bon Jovi «2020», καθώς η πανδημία άλλαξε εντελώς τα σχέδια του βετεράνου τραγουδοποιού. Μετά τα «Unbroken», «Limitless» και «American Reckoning», στην δημοσιότητα δόθηκε ακόμα ένα νέο τραγούδι, το «Do What You Can».

«Βλέπω τον εαυτό μου ως μάρτυρα ιστορικών γεγονότων» τονίζει στις δηλώσεις του για το «2020» o Jon Bon Jovi, ο οποίος στιχουργικά καταπιάνεται με πολλά σημαντικά θέματα που μαστίζουν την κοινωνία της Αμερικής.

«Είναι ξεκάθαρο. Το 2020 είναι χρονιά εκλογών και δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε αυτό» λέει για το νέο album του συγκροτήματος του ο Jon Bon Jovi. «Το τελευταίο μας album αναφερόταν στιχουργικά σε αρκετά προσωπικά θέματα, τα οποία πλέον έχω αφήσει πίσω μου. Το «2020» δείχνει τον δρόμο προς το μέλλον» προσθέτει ο βετεράνος τραγουδιστής, ο οποίος δίνει το στίγμα των νέων τραγουδιών.

«Γνωρίζω πολύ καλά τι είναι πλέον οι Bon Jovi και πως πρέπει να ηχεί αυτός ο δίσκος» προσθέτει.

Το tracklist του «2020»:
01. Limitless
02. Do What You Can
03. American Reckoning
04. Beautiful Drug
05. Story Of Love
06. Let It Rain
07. Lower The Flag
08. Blood In The Water
09. Brothers In Arms
10. Unbroken

BON JOVI – 2020

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top