ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Brian May: «Σχεδόν απίθανο ένα sequel του Bohemian Rhapsody»

«Το σκεφτήκαμε, αλλά η ιδέα δεν προχώρησε». Τον Μάρτιο του 2019 ο σκηνοθέτης Rudi Dolezal που έχει δουλέψει με τους Queen στα videos των «The Show Must Go On», «These Are The Days Of Our Lives» και «Innuendo», είχε δηλώσει ότι ο manager της μπάντας Jim Beach σκέφτεται την συνέχεια…

«Το σκεφτήκαμε, αλλά η ιδέα δεν προχώρησε».

Τον Μάρτιο του 2019 ο σκηνοθέτης Rudi Dolezal που έχει δουλέψει με τους Queen στα videos των «The Show Must Go On», «These Are The Days Of Our Lives» και «Innuendo», είχε δηλώσει ότι ο manager της μπάντας Jim Beach σκέφτεται την συνέχεια της ταινίας Bohemian Rhapsody. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν είναι στα σχέδια του συγκροτήματος, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του κιθαρίστα Brian May.

Μιλώντας στο Rolling Stone, ο May είπε πως αρχικά υπήρξαν σκέψεις για ένα sequel, όμως το σχέδιο μπήκε στο συρτάρι: «Το σκεφτήκαμε η αλήθεια είναι. Υπήρξαν συζητήσεις. Πλέον δεν το έχουμε στο μυαλό μας. Δεν λέω ότι αποκλείεται να συμβεί, όμως είναι εξαιρετικά απίθανο».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν κάποιες ιδέες που εξετάζουμε, αλλά όχι ένα sequel. Το σκεφτήκαμε σοβαρά αλλά τελικά το απορρίψαμε».

Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, ο ηθοποιός Ben Hardy που έπαιξε τον drummer Roger Taylor στην βιογραφική ταινία του group, δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί εκ νέου σε ένα ενδεχόμενο sequel.

Το Bohemian Rhapsody είναι η πιο επιτυχημένη μουσική βιογραφική ταινία όλων των εποχών, έχοντας κερδίσει τέσσερα Oscar, δύο Χρυσές Σφαίρες και ισάριθμα BAFTAS.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top