ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Bruce Springsteen, Foo Fighters και Jon Bon Jovi παίζουν μουσική για τον Joe Biden

Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο Celebrating America. Ο Bruce Springsteen, οι Foo Fighters και ο Jon Bon Jovi θα είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο εορταστικό τηλεοπτικό επεισόδιο Celebrating America, με αφορμή την τελετή ορκωμοσίας του Joe Biden και της Kamala Harris αυτή την εβδομάδα. Το Celebrating America…

Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο Celebrating America.

Ο Bruce Springsteen, οι Foo Fighters και ο Jon Bon Jovi θα είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο εορταστικό τηλεοπτικό επεισόδιο Celebrating America, με αφορμή την τελετή ορκωμοσίας του Joe Biden και της Kamala Harris αυτή την εβδομάδα.

Το Celebrating America θα μεταδοθεί το βράδυ της 20ης Ιανουαρίου, λίγες ώρες μετά την επίσημη τελετή ορκωμοσίας του Joe Biden και της Kamala Harris στην Washington D.C. Εκτός από τους παραπάνω rockers, στο show συμμετέχουν και οι Justin Timberlake, Demi Lovato, Ant Clemons και John Legend, με τον αγαπημένο ηθοποιό Tom Hanks να εκτελεί χρέη παρουσιαστή.

Οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα θα εμφανιστούν από διαφορετικά σημεία των Ηνωμένων Πολιτειών, προκειμένου να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν τον Covid-19, αλλά και για λόγους ασφαλείας, μετά τα θλιβερά γεγονότα της εισβολής οπαδών του Donald Trump στο Καπιτώλιο την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα: Ας μιλήσουμε λοιπόν για τον Jon Schaffer.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών έχει ξεκινήσει 175 ποινικές έρευνες και ο αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τις 300, δήλωσε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας. Παράλληλα, Εσωτερικές έρευνες ξεκίνησαν στους κόλπους τόσο του υπουργείο του Δικαιοσύνης όσο και εκείνο της Άμυνας, για να αξιολογήσουν την προετοιμασία τους και την απάντησή τους στην επίθεση εναντίον του Καπιτωλίου.

Ο Bruce Springsteen ήταν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της καμπάνιας των Biden/Harris, ενώ και οι Foo Fighters είχαν εκφραστεί θετικά για τον νέο Πρόεδρο της χώρας. Αμέσως μετά την ορκωμοσία των Biden/Harris θα ανακοινωθούν περισσότερες εκδηλώσεις και συναυλίες.

Ο Joe Biden είναι ο 46ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Latest from IN FOCUS

Go to Top