ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Bruce Springsteen και Barack Obama σε νέο podcast!

Το The Renegades: Born In The USA αναμένεται με ενδιαφέρον. Ο Bruce Springsteen ανακοίνωσε μια σειρά από podcasts με καλεσμένο τον Barack Obama, με τους δύο άνδρες να συζητούν για διάφορα κοινωνικά θέματα που αφορούν την κοινωνία των Ηνωμένων Πολιτειών. «Επιφανειακά, μπορεί να φαίνεται πως δεν έχω πολλά κοινά με…

Το The Renegades: Born In The USA αναμένεται με ενδιαφέρον.

Ο Bruce Springsteen ανακοίνωσε μια σειρά από podcasts με καλεσμένο τον Barack Obama, με τους δύο άνδρες να συζητούν για διάφορα κοινωνικά θέματα που αφορούν την κοινωνία των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Επιφανειακά, μπορεί να φαίνεται πως δεν έχω πολλά κοινά με τον Bruce» θα πει ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. «Είδα όμως πως με τα χρόνια μοιραζόμαστε τους ίδιους προβληματισμούς και τις ίδιες ανησυχίες για την ζωή και την κοινωνία γενικότερα» θα πει επιπλέον.

Και προσθέτει: «Μπορεί να κινούμαστε σε παράλληλο σύμπαν, αλλά και οι δύο μας θέλουμε το καλό της χώρας που μας έδωσε απλόχερα τόσα πολλά».

Σύμφωνα με τον Obama, το The Renegades: Born In The USA «επιχειρεί να φωτίσει ιστορίες ανθρώπων που συνδέονται με την μεγαλύτερη εικόνα της Αμερικής».

Ο Springsteen γνώρισε για πρώτη φορά τον Obama το 2008, όταν με μια σειρά από ακουστικές solo εμφανίσεις υποστήριξε ανοιχτά την υποψηφιότητα του μετέπειτα προέδρου. Στις 18 Ιανουαρίου 2009, ο Springsteen εμφανίστηκε και στην τελετή ορκωμοσίας του Obama, ενώ τον στήριξε και στον αγώνα της επανεκλογής του.

Πάρτε μια γεύση από το The Renegades: Born In The USA:

Στα επεισόδια του νέου podcast, Bruce Springsteen και Barack Obama έχουν θέσει ως στόχο να φέρουν πιο κοντά τον λαό της Αμερικής, ο οποίος διχάστηκε τα τελευταία χρόνια επί προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ, με σκοπό η χώρα να κάνει το επόμενο βήμα και να προχωρήσει ενιαία μπροστά.

Για όσους ενδιαφέρονται, το podcast είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω Spotify.

Διαβάστε ακόμα: Μπλεξίματα με τον νόμο για τον Bruce Springsteen.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top