ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Cauldron – New Gods

Οι Cauldron μου είχαν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις το 2016 με το κλασικό old school metal του «In Ruin». Όπως αντιλαμβάνεστε, η μουσική των Καναδών δεν άφηνε αρχικά περιθώρια για μεγάλη εξέλιξη, με την μπάντα ωστόσο να ρίχνει εδώ μια ζαριά που της βγαίνει. Στο «New Gods» οι ταχύτητες πέφτουν,…

Οι Cauldron μου είχαν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις το 2016 με το κλασικό old school metal του «In Ruin». Όπως αντιλαμβάνεστε, η μουσική των Καναδών δεν άφηνε αρχικά περιθώρια για μεγάλη εξέλιξη, με την μπάντα ωστόσο να ρίχνει εδώ μια ζαριά που της βγαίνει. Στο «New Gods» οι ταχύτητες πέφτουν, με εξαίρεση τα «Drown» και «Last Request», με το συγκρότημα να επενδύει περισσότερο στις συνθέσεις και λιγότερο στην πώρωση. Έτσι, έχουμε το «No Longer» με τις καταπληκτικές φωνητικές μελωδίες, το «Save The Truth-Syracuse» με το κολλητικό refrain, αλλά και το ακόμα πιο μελωδικό «Never Be Found». Το «New Gods» είναι σίγουρα το album στο οποίο οι Cauldron έκατσαν πάνω από τις συνθέσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά και αυτό δεν μπορεί να μην τους πιστωθεί. Old school heavy metal από το πάνω ράφι.

Συγκρότημα: Cauldron
Album: New Gods
Label: The End/Dissonance Productions
Ημ. Κυκλοφορίας: 07/09/2018

 

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top