ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Chris Cornell: Έρχεται το «No One Sings Like You Anymore 2»

Η Vicky Cornell επιβεβαίωσε το δεύτερο μέρος της συλλογής. Η Vicky Cornell επιβεβαίωσε πως το δεύτερο μέρος του «No One Sings Like You Anymore» βρίσκεται προ των πυλών! Για «άπειρη ακυκλοφόρητη μουσική» έκανε λόγο η χήρα του τραγουδιστή των Soundgarden/Audioslave. Το Chris Cornell Estate κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο το «No…

Η Vicky Cornell επιβεβαίωσε το δεύτερο μέρος της συλλογής.

Η Vicky Cornell επιβεβαίωσε πως το δεύτερο μέρος του «No One Sings Like You Anymore» βρίσκεται προ των πυλών! Για «άπειρη ακυκλοφόρητη μουσική» έκανε λόγο η χήρα του τραγουδιστή των Soundgarden/Audioslave.

Το Chris Cornell Estate κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο το «No One Sings Like You Anymore: Volume One», μια συλλογή από διασκευές σε γνωστά rock τραγούδια.

Η Vicky Cornell σε νέα της συνέντευξη τόνισε πως το Vol.2 πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, σημειώνοντας: «Ο Chris έγραφε συνεχώς μουσική και είμαστε τυχεροί που μας άφησε τόσα πολλά τραγούδια. Δεν είναι όλα στην τελική τους μορφή, αλλά σίγουρα υπάρχει αρκετή μουσική».

Το «No One Sings Like You Anymore» ηχογραφήθηκε το 2016, έναν χρόνο πριν από τον θάνατο του frontman.

Όλα αυτά, την στιγμή που τα υπόλοιπα μέλη των Soundgarden βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα με την Vicky Cornell και το ίδρυμα που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Τα τρία μέλη του group κατηγόρησαν την Vicky πως καταχράστηκε μέρος των εσόδων από την συναυλία που δόθηκε τον Ιανουάριο του 2019 στη μνήμη του frontman του συγκροτήματος.

Την ίδια στιγμή, η Vicky Cornell έκανε κάνει αγωγή στους Kim Thayil, Matt Cameron και Ben Shepherd ζητώντας τους «αρκετές χιλιάδες δολάρια που κανονικά θα έπρεπε να αποδοθούν σε αυτήν και τα παιδιά της» για διαφυγόντα κέρδη από δικαιώματα κομματιών που θα έπρεπε να αποδοθούν σε αυτήν και το Cornell Estate.

Οι Soundgarden δηλώνουν πως είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν μαζί.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το «No One Sings Like You Anymore».

Latest from IN FOCUS

Go to Top