ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Χρυσές Σφαίρες: Νικητές οι Trent Reznor και Atticus Ross

Τα μέλη των Nine Inch Nails κέρδισαν το βραβείο για την μουσική τους στο Soul. Οι Trent Reznor και Atticus Ross των Nine Inch Nails κέρδισαν Χρυσή Σφαίρα για την μουσική τους στην ταινία Soul της Disney! Τα δύο μέλη των Αμερικανών industrial rockers θριάμβευσαν με τον Reznor να δηλώνει…

Τα μέλη των Nine Inch Nails κέρδισαν το βραβείο για την μουσική τους στο Soul.

Οι Trent Reznor και Atticus Ross των Nine Inch Nails κέρδισαν Χρυσή Σφαίρα για την μουσική τους στην ταινία Soul της Disney!

Τα δύο μέλη των Αμερικανών industrial rockers θριάμβευσαν με τον Reznor να δηλώνει με χιούμορ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων: «Αυτό είναι το πρώτο βραβείο που μπορώ να δείξω τώρα στα παιδιά μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Reznor/Ross κέρδισαν και τους εαυτούς τους, καθώς είχαν ακόμα μια υποψηφιότητα στην κατηγορία για την δουλειά τους στο Mank του David Fincher.

Ο Reznor μιλώντας παλιότερα για το soundtrack του Soul έκανε λόγο για μια «απίστευτη δουλειά» τονίζοντας: «Η πρώτη μας δουλειά ήταν να καταλάβουμε τους κινηματογραφιστές. Να μάθουμε τι σκέφτονταν, τι ήθελαν να πετύχουν και ποιος ήταν ο στόχος τους όταν δημιουργούσαν το περιβάλλον της ταινίας».

Η Pixar έσπευσε να συγχαρεί τους δύο άνδρες για την σπουδαία επιτυχία τους:

Για το πώς δημιούργησαν την μουσική της ταινίας: «Περάσαμε χρόνο συζητώντας με τους δημιουργούς αλλά και μεταξύ μας για το Soul. Θέλαμε να μπούμε στον κόσμο του. Ακολούθως, μπήκαμε στο studio και πειραματιστήκαμε με διάφορα όργανα και ήχους, συμβατικούς και μη, δουλεύοντας πολύ στις ενορχηστρώσεις, καταλήγοντας τελικά σε αυτό που ακούτε στην ταινία».

Ο Reznor στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς δήλωσε ότι ξεκίνησε να γράφει τραγούδια για το νέο album των Nine Inch Nails μιας και όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες του συγκροτήματος ακυρώθηκαν.

Πρόθεση του group είναι να ρίξει στην αγορά ένα νέο studio album, πρώτο μετά τα «Ghosts V: Together» και «Ghosts V:Locusts» του 2020.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top