ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Clutch – Psychic Warfare

Με κεκτημένη ταχύτητα και πατώντας γερά πάνω στα θεμέλια που έθεσε το «Earth Rocker», οι Clutch χωρίς να φτάνουν στα ψηλά standards του προκατόχου του προσφέρουν ακόμα μια ποιοτική δουλειά. Κομμάτια όπως τα οργισμένα και ωμά «Firebirds», «X-Ray Visions» και «Decapitation Blues» είναι ικανά να προκαλέσουν πανικό όπου και αν…

Με κεκτημένη ταχύτητα και πατώντας γερά πάνω στα θεμέλια που έθεσε το «Earth Rocker», οι Clutch χωρίς να φτάνουν στα ψηλά standards του προκατόχου του προσφέρουν ακόμα μια ποιοτική δουλειά. Κομμάτια όπως τα οργισμένα και ωμά «Firebirds», «X-Ray Visions» και «Decapitation Blues» είναι ικανά να προκαλέσουν πανικό όπου και αν παιχτούν, ενώ με το «Son Of Virginia» οι Αμερικανοί απο το Maryland βουτάν στα blues και στο southern rock προσπαθώντας να θυμίσουν κάτι απο… «The Regulator». Στο «Our Lady Of Electric Light» ο Neil Fallon μας χαρίζει την κορυφαία ερμηνεία του album και παράλληλα ένα τραγούδι που λογικά θα ακούγεται σε όλες τις επόμενες ιδρωμένες περιοδείες των αγαπημένων του Ελληνικού κοινού.

Συγκρότημα: Clutch
Album: Psychic Warfare
Label: Weathermaker Music
Ημ. Κυκλοφορίας: 02/10/2015

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top