ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Corey Taylor: «Μισώ σχεδόν τα πάντα στο μοντέρνο rock»

Ο τραγουδιστής των Slipknot «τα χώνει» στις νέες μπάντες. Απογοητευμένος για τον τρόπο που λειτουργούν οι νέες rock μπάντες δήλωσε σε νέα του συνέντευξη ο Corey Taylor! Ο frontman των Slipknot/Stone Sour σε δηλώσεις που έκανε στο Cutter’s Podcast αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση της rock μουσικής, ρίχνοντας τα βέλη του…

Ο τραγουδιστής των Slipknot «τα χώνει» στις νέες μπάντες.

Απογοητευμένος για τον τρόπο που λειτουργούν οι νέες rock μπάντες δήλωσε σε νέα του συνέντευξη ο Corey Taylor!

Ο frontman των Slipknot/Stone Sour σε δηλώσεις που έκανε στο Cutter’s Podcast αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση της rock μουσικής, ρίχνοντας τα βέλη του στις νέες μπάντες, τις οποίες κατηγόρησε για έλλειψη πρωτοτυπίας.

«Μιλάμε για νέα groups που ακούγονται ακριβώς το ίδιο. Είναι εξωφρενικό. Αυτό που κάνουν είναι να κοπιάρουν παλιότερους καλλιτέχνες και να παρουσιάζουν τις δουλειές τους ως δικές τους. Και το ακόμα χειρότερο είναι πως όλοι αυτοί κοπιάρουν συνήθως τον ίδιο καλλιτέχνη».

Ο Taylor συνέχισε: «Τους μισώ όλους. Και ας είμαι εγώ ο χειρότερος. Μισώ τους τύπους που αποτυγχάνουν στο είδος τους και το γυρίζουν στο rock. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι. Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία».

Ο τραγουδιστής των Slipknot και των Stone Sour έδωσε πάντως τις συμβουλές του στις νεότερες γενιές μουσικών: «Να κάνετε κάτι φρέσκο. Ίσως να μην ακούγεται καινοτόμο, αλλά να ακούγεται φρέσκο. Να ξέρετε πως αν αυτό που παίζετε είναι νεκρό, τότε και ο κόσμος θα του φερθεί σαν τέτοιο».

Σε άλλο σημείο του podcast, ο Taylor είπε πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε «σημαντικά νέα για τους Slipknot».

Στα μέσα του προηγούμενου μήνα ο Taylor είπε πως σκέφτεται να γράψει ένα μιούζικαλ, ενώ μετά την κυκλοφορία του πρώτου του solo album «CMFT», φαίνεται πως σχεδιάζει και την δημιουργία του διαδόχου του. Όλα αυτά την στιγμή που οι Stone Sour μπαίνουν στον πάγο για απροσδιόριστο διάστημα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΠΡΟΣΩΠΑ

Go to Top