ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Daft Punk ανακοίνωσαν την διάλυσή τους

Οι Daft Punk βάζουν επίλογο με 8λεπτο video. Οι Daft Punk σόκαραν την παγκόσμια μουσική κοινότητα, ανακοινώνοντας την διάλυση τους έπειτα από 28 χρόνια. Δείτε το 8λεπτο video των Γάλλων στο οποίο βάζουν τίτλους τέλους στην ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία τους. Το συγκρότημα των Guy-Manuel de Homem-Christo και Thomas Bangalter ιδρύθηκε…

Οι Daft Punk βάζουν επίλογο με 8λεπτο video.

Οι Daft Punk σόκαραν την παγκόσμια μουσική κοινότητα, ανακοινώνοντας την διάλυση τους έπειτα από 28 χρόνια. Δείτε το 8λεπτο video των Γάλλων στο οποίο βάζουν τίτλους τέλους στην ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία τους.

Το συγκρότημα των Guy-Manuel de Homem-Christo και Thomas Bangalter ιδρύθηκε το 1993 στο Παρίσι και 4 χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους «Homework», το οποίο έκανε αίσθηση. Το 2001 και στο δεύτερο album τους «Discovery», περιλαμβάνεται και το mega hit «One More Time», το οποίο εκτόξευσε την καριέρα των Γάλλων, βάζοντας τους για τα καλά στο επίκεντρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Τελευταίος δίσκος των Γάλλων ήταν το «Random Act Memories», ένα από τα καλύτερα studio albums της περασμένης δεκαετίας, με κομμάτια όπως το «Get Lucky» που έγινε αμέσως παγκόσμια επιτυχία και σάρωσε τα charts σε όλο τον κόσμο.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε συνολικά τέσσερα studio albums. Το «Random Act Memories» έδωσε στο συγκρότημα και το Grammy στην κατηγορία Album Of The Year, το 2014.

Στο 8λεπτο video, οι Daft Punk περιλαμβάνουν πλάνα από το film Electroma που έκανε πρεμιέρα το 2016.

Δείτε το:

Θυμίζουμε πως το 2020 υπήρξαν φήμες περί συμμετοχής του συγκροτήματος στο soundtrack της νέας ταινίας του Dario Argento, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Οι Guy-Manuel de Homem-Christo και Thomas Bangalter διατήρησαν σε όλη την πορεία τους ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, μη δείχνοντας τα πρόσωπά τους επί σκηνής και κάνοντας ελάχιστες εμφανίσεις στην τηλεόραση. Το χαρακτηριστικό «ρομποτικό» look τους όμως με τα φουτουριστικά κράνη και τα δερμάτινα θα μείνει στην ιστορία.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top