ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dave Grohl: «Έτοιμος ο νέος δίσκος των Foo Fighters»

Ο frontman των Αμερικανών μίλησε και για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει. Οι Foo Fighters ολοκλήρωσαν το album No.10, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Dave Grohl. Μιλώντας στο Bill Simmons Podcast, ο frontman των Αμερικανών rockers είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, τόσο για τον δίσκο, όσο και για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που…

Ο frontman των Αμερικανών μίλησε και για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

Οι Foo Fighters ολοκλήρωσαν το album No.10, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Dave Grohl. Μιλώντας στο Bill Simmons Podcast, ο frontman των Αμερικανών rockers είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, τόσο για τον δίσκο, όσο και για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Dave Grohl και οι Foo Fighters μας προετοίμαζαν για το νέο τους album, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, με αφορμή και τα 25α γενέθλια του group. Πλέον ο δίσκος είναι έτοιμος και αναμένουμε τις πληροφορίες του.

«Ο δίσκος είναι έτοιμος… Τελειώσαμε» είπε αρχικά ο Grohl, για να προσθέσει: «Τα περισσότερα καλά κομμάτια τα ολοκληρώνει μέσα σε 45 λεπτά. Δεν χρειάζεσαι παραπάνω. Μετά υπάρχουν και αυτά που δουλεύει για καιρό. Στο νέο album υπάρχει ένα riff που το δουλεύω για περισσότερα από 25 χρόνια. Ξεκίνησα να το γράφω στο υπόγειο του σπιτιού μου στο Seattle».

Αν κρίνουμε από τις επερχόμενες εμφανίσεις των Foo Fighters στα διάφορα φεστιβάλ, ο διάδοχος του «Concrete And Gold» του 2017 δεν θα αργήσει να έρθει.

Σε άλλο μέρος του podcast, ο Grohl επιβεβαίωσε πως δουλεύει πάνω σε ένα film για τις περιοδείες με van: «Έχω κάνει συνεντεύξεις με πολύ κόσμο. Οι Beatles περιόδευσαν με van, οι Guns N Roses, οι Metallica, οι U2… οι πάντες είχαν ένα van και γυρνούσαν τον κόσμο».

Και τόνισε: «Κάποτε, το να γράψεις χιλιόμετρα μέσα σε ένα van ήταν τίτλος τιμής».

Για το ύφος του ντοκιμαντέρ, ο Grohl είπε: «Δεν θα υπάρχουν αστείες και ανέκδοτες ιστορίες. Περισσότερο έχει να κάνει με το κίνητρο και την απόφαση του να κάνεις κάτι τέτοιο. Δεν αφήνουν όλοι τις δουλειές, το σπίτι τους και την βολή τους για να κυνηγήσουν το όνειρό τους, μη γνωρίζοντας αν θα το πετύχουν».

Για τις εμπειρίες του να περιοδεύεις μέσα σε ένα van: «Πεινάς, ματώνεις, κατουριέσαι, αρρωσταίνεις. Μπλέκεις σε φασαρίες, τσακώνεσαι, μπορεί να βρεθείς και στο κρατητήριο. Πάντα όμως τα καταφέρνεις και ανεβαίνεις στη σκηνή σε κάθε live. Όλοι έχουν τις ίδιες ιστορίες και αυτές είναι το κλειδί της επιτυχίας».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top