ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dave Mustaine: «Μου μένει να τραγουδήσω ακόμα ένα τραγούδι»

Ο ηγέτης των Megadeth μας ενημερώνει για την πορεία ολοκλήρωσης του νέου δίσκου. Οι Megadeth βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης του νέου τους δίσκου που θα διαδεχθεί το «Dystopia», με τον Dave Mustaine να ενημερώνει σχετικά τους fans. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Mustaine, το συγκρότημα έχει δουλέψει…

Ο ηγέτης των Megadeth μας ενημερώνει για την πορεία ολοκλήρωσης του νέου δίσκου.

Οι Megadeth βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης του νέου τους δίσκου που θα διαδεχθεί το «Dystopia», με τον Dave Mustaine να ενημερώνει σχετικά τους fans.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Mustaine, το συγκρότημα έχει δουλέψει πάνω σε 18 νέα τραγούδια και όπως όλα δείχνουν είμαστε λίγο πριν το τέλος του δρόμου. Μιλώντας στο Gimme Radio Show, ο ηγέτης των Αμερικανών metallers είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Έχω να τραγουδήσω ακόμα ένα τραγούδι και μετά τέλος. Θα βάλουμε και κάποιες τελευταίες πινελιές όπως κάποια δεύτερα φωνητικά σε μερικά σημεία».

Όπως όλα δείχνουν, και σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει και στο πρόσφατο παρελθόν ο Mustaine, οι Megadeth θέλουν να κυκλοφορήσουν το νέο τους album μέσα στο 2021. Ένας από τους τίτλους που σκέφτεται για τον δίσκο ο Mustaine είναι, «The Sick, The Dying And The Dead», χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να υπάρχει κάτι επίσημο.

Πρόθεση του group είναι να παραδώσει στην δισκογραφική έναν δίσκο με 11 συνθέσεις. Το επερχόμενο, 16ο συνολικά, album των Megadeth θα είναι το πρώτο με drummer των Dirk Verbeuren, ο οποίος αντικατέστησε τον Chris Adler μετά τις ηχογραφήσεις του «Dystopia». Ο Mustaine έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην drummer των Soilwork, με το αποτέλεσμα να αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από τους fans της μπάντας.

Ο Mustaine έχει πλέον αφήσει πίσω του την περιπέτεια υγείας που πέρασε το 2019, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την θεραπεία του για τον καρκίνο στον λαιμό και τον οισοφάγο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top