ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Deftones: Καθυστερεί λόγω καραντίνας ο νέος δίσκος

Στα τέλη του 2020 η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Οι Deftones συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω στο νέο τους album, το οποίο βρίσκεται στην διαδικασία μίξης του. Στα τέλη της χρονιάς η κυκλοφορία του σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του συγκροτήματος. Ο drummer των Αμερικανών Abe Cunningham σε νέο video μήνυμα…

Στα τέλη του 2020 η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Οι Deftones συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω στο νέο τους album, το οποίο βρίσκεται στην διαδικασία μίξης του. Στα τέλη της χρονιάς η κυκλοφορία του σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του συγκροτήματος.

Ο drummer των Αμερικανών Abe Cunningham σε νέο video μήνυμα του στο Instagram, ενημέρωσε τους fans για την πορεία ολοκλήρωσης του album που θα διαδεχθεί το πολύ επιτυχημένο «Gore» του 2016.

«Δεδομένης της κατάστασης, είναι πολύ δύσκολο να βρεθούμε όλοι μαζί στον ίδιο χώρο. Αυτό δεν γίνεται. Ο δίσκος βρίσκεται ακόμα στην μίξη. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υπομονή και το ενδιαφέρον σας. Έρχεται» ήταν το μήνυμα του Cunningham.

Πρόσφατα, ο programmer/sampler/DJ των Deftones, Frank Delgado, τόνισε σε συνέντευξη του ότι το group δεν έχει κάποια όρια σε ότι έχει να κάνει με το στιλ που θα έχει η μουσική που γράφει: «Ίσως ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά δεν «κυνηγάμε» κάποιον ήχο. Δεν υπάρχουν όρια και δεν υπάρχουν στεγανά. Αν κάτι ηχητικά μας ταιριάζει και μας ευχαριστεί, τότε απλώς προχωράμε. Πάντως είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι με τα νέα μας τραγούδια».

Και ο Chino Moreno εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος και ευχαριστημένος από την πορεία των ηχογραφήσεων του δίσκου, λέγοντας πως όλοι στο συγκρότημα έφεραν τις δικές τους ιδέες.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top