ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Deftones: Όλες οι πληροφορίες για το «Black Stallion», remix album του «White Pony»

Ακούστε το remix του «Knife Prty» από τους Purity Ring. Λίγες ώρες μετά το teaser clip που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Deftones αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες του «Black Stallion», του remix album του κλασικού «White Pony». Η επετειακή επανακυκλοφορία του «White Pony» θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις…

Ακούστε το remix του «Knife Prty» από τους Purity Ring.

Λίγες ώρες μετά το teaser clip που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Deftones αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες του «Black Stallion», του remix album του κλασικού «White Pony».

Η επετειακή επανακυκλοφορία του «White Pony» θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 11 Δεκεμβρίου και το «Black Stallion» που θα την συνοδεύει περιλαμβάνει αρκετούς εκλεκτούς καλεσμένους όπως οι Mike Shinoda (Linkin Park), ο Robert Smith (The Cure) και άλλοι.

Με την ανακοίνωση της επανακυκλοφορίας οι Deftones έδωσαν στην δημοσιότητα και το remix του «Knife Prty» από τους Purity Ring, το video του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Black Stallion» βρισκόταν στα σκαριά εδώ και αρκετό διάστημα, με την μπάντα να έχει προ-αναγγείλει την κυκλοφορία του εδώ και καιρό.

Οι Deftones κυκλοφόρησαν τον προηγούμενο μήνα το καταπληκτικό νέο τους album «Ohms».

Το tracklist και οι συμμετοχές του «Black Stallion»:

01. Feiticeira (Clams Casino remix)
02. Digital Bath (DJ Shadow remix)
03. Elite (Blanck Mass remix)
04. Rx Queen (Salva remix)
05. Street Carp (Phantogram remix)
06. Teenager (Robert Smith remix)
07. Knife Prty (Purity Ring remix)
08. Korea (Trevor Jackson remix)
09. Passenger (Mike Shinoda remix)
10. Change (In The House Of Flies) (Tourist remix)
11. Pink Maggit (Squarepusher remix)

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top