ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Deicide – Overtures Of Blasphemy

Η επανεμφάνιση των Deicide στην δισκογραφία ίσως είναι τελικά πιο σημαντική ακόμα και από το ίδιο το περιεχόμενο του «Overtures Of Blasphemy». Πέντε χρόνια μετά το «In The Minds Of Evil», και οι βετεράνοι γερόλυκοι του death metal δεν αλλάζουν την συνταγή των τραγουδιών τους, παρόλο που πλέον έχουν νέο…

Η επανεμφάνιση των Deicide στην δισκογραφία ίσως είναι τελικά πιο σημαντική ακόμα και από το ίδιο το περιεχόμενο του «Overtures Of Blasphemy». Πέντε χρόνια μετά το «In The Minds Of Evil», και οι βετεράνοι γερόλυκοι του death metal δεν αλλάζουν την συνταγή των τραγουδιών τους, παρόλο που πλέον έχουν νέο κιθαρίστα τον Mark English στην θέση του Jack Owen. Με μια old school αισθητική τόσο στην σύνθεση όσο και στην παραγωγή, οι Glen Benton και Steve Asheim διατηρούν τις υψηλές ταχύτητες και το καφριλίκι τους, επενδύοντας φυσικά σε οτιδήποτε σκοτεινό. Κομμάτια όπως τα «Excommunicated» και «Compliments Of Christ» δείχνουν πως οι fans της μπάντας θα τιμήσουν το album, έστω και αν η κόπωση είναι πλέον αισθητή. Αν πάντως ανήκετε στους ξεροκέφαλους death metallers, ο δίσκος θα σας αρέσει.

Συγκρότημα: Deicide
Album: Overtures Of Blasphemy
Label: Century Media
Ημ. Κυκλοφορίας: 14/09/2018

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top