ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Δείτε το full trailer του 3 From Hell του Rob Zombie

Το φθινόπωρο η πρεμιέρα της ταινίας. Μετά το πρώτο teaser, στην δημοσιότητα δόθηκε και το full trailer της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του Rob Zombie, 3 From Hell. Όπως βλέπουμε σε αυτό, η οικογένεια Firefly κόντρα σε όλα τα προγνωστικά καταφέρνει να επιζήσει μετά το αιματοκύλισμα στο τέλος του The Devil’s…

Το φθινόπωρο η πρεμιέρα της ταινίας.

Μετά το πρώτο teaser, στην δημοσιότητα δόθηκε και το full trailer της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του Rob Zombie, 3 From Hell.

Όπως βλέπουμε σε αυτό, η οικογένεια Firefly κόντρα σε όλα τα προγνωστικά καταφέρνει να επιζήσει μετά το αιματοκύλισμα στο τέλος του The Devil’s Rejects (2005). Οι τρείς βασικοί χαρακτήρες, Baby, Otis και Captain Spaulding ετοιμάζονται για ένα νέο λουτρό αίματος.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το 3 From Hell θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου, αρχικά σε 900 κινηματογραφικές αίθουσες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Rob Zombie έχει δηλώσει ενθουσιασμένος από την ολοκλήρωση της τριλογίας, τονίζοντας πως όλο το crew και οι ηθοποιοί δούλεψαν πολύ σκληρά για το τελικό αποτέλεσμα.

Υπομονή λοιπόν λίγες ακόμα εβδομάδες. Μέχρι τότε…

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top