ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε το καταπληκτικό animated video των Sólstafir για το νέο single «Drýsill»

Μέσα από το επερχόμενο «Endless Twilight Of Codependent Love». Οι Sólstafir έδωσαν στην δημοσιότητα το animated video clip για το νέο τους single «Drýsill». Στις 6 Νοεμβρίου από την Season Of Mist η κυκλοφορία του νέου δίσκου «Endless Twilight Of Codependent Love». Μετά το «Akkeri», οι Ισλανδοί κυκλοφορούν ακόμα ένα…

Μέσα από το επερχόμενο «Endless Twilight Of Codependent Love».

Οι Sólstafir έδωσαν στην δημοσιότητα το animated video clip για το νέο τους single «Drýsill». Στις 6 Νοεμβρίου από την Season Of Mist η κυκλοφορία του νέου δίσκου «Endless Twilight Of Codependent Love».

Μετά το «Akkeri», οι Ισλανδοί κυκλοφορούν ακόμα ένα δείγμα μέσα από την πολυαναμενόμενη δισκογραφική τους δουλειά που θα βρίσκεται στα καταστήματα το φθινόπωρο.

Drýsill στα Ισλανδικά σημαίνει Δαίμονας, κάτι που αποτυπώνεται γλαφυρά στο σκοτεινό video που σκηνοθέτησε ο Kim Holm, ο οποίος τον παρομοίωσε με την κατάθλιψη που βιώνει κατά καιρούς στην ζωή του.

Το συγκρότημα τονίζει για το τραγούδι: «Είναι η ιστορία μιας γυναίκας που παγιδεύεται από έναν άντρα πνευματικά και σωματικά. Αυτός της υπόσχεται τον παράδεισο, αλλά τελικά την εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο και την κρατά φυλακισμένη. Το τραγούδι και το video αποτυπώνουν αυτό το ταξίδι της στα πιο σκοτεινά μέρη, μέχρι την στιγμή που μαζεύει όλες τις δυνάμεις της και αποφασίζει να παλέψει για να βγει στο φως».

ο επερχόμενος δίσκος ηχογραφήθηκε στο Sundlaugin Studio, στην Ισλανδία, εκεί όπου ηχογραφήθηκαν οι τρεις τελευταίες δισκογραφικές δουλειές των Σκανδιναβών. Την παραγωγή έχει κάνει ο Birgir Jón Birgisson, γνωστός από τις συνεργασίες του με τους Sigur Rós, Alcest και Damian Rice.
Το artwork του «Endless Twilight Of Codependent Love»:
01. Akkeri
02. Drýsill
03. Rökkur
04. Her Fall From Grace
05. Dionysus
06. Til Moldar
07. Alda Syndanna
08. Or
09. Úlfur
10. Hrollkalda Þoka Einmanaleikans (bonus track)
11. Hann For Sjalfur (bonus track)

SOLSTAFIR – ENDLESS TWILIGHT OF CODEPENDENT LOVE

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top