ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Δείτε το νέο mini ντοκιμαντέρ για τους Wardruna

Οι Νορβηγοί κυκλοφόρησαν το νέο τους album «Kvitravn». Στην δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο ντοκιμαντέρ της Twin TV με θέμα τους Wardruna. Δείτε τα 4 μέρη του film παρακάτω. Κεντρικό θέμα του ντοκιμαντέρ είναι ο ηγέτης του συγκροτήματος Einar Selvik, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του για την μουσική,…

Οι Νορβηγοί κυκλοφόρησαν το νέο τους album «Kvitravn».

Στην δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο ντοκιμαντέρ της Twin TV με θέμα τους Wardruna. Δείτε τα 4 μέρη του film παρακάτω.

Κεντρικό θέμα του ντοκιμαντέρ είναι ο ηγέτης του συγκροτήματος Einar Selvik, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του για την μουσική, την διαδικασία σύνθεσης και τις επιρροές που έχει το group κατά την διάρκεια της πορείας του.

«Είναι μεγάλη χαρά που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτό το ταξίδι» αναφέρεται στο δελτίο τύπου που συνοδεύει το film.

Το ντοκιμαντέρ συμπίπτει με την κυκλοφορία του νέου δίσκου των Wardruna, «Kvitravn», για το οποίο ο Selvik είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κυκλοφορούμε επιτέλους τον δίσκο. Κατά την διάρκεια της δημιουργίας του έγιναν πολλά στις ζωές μας. Η ανταπόκρισή σας στα κομμάτια που δώσαμε στην δημοσιότητα το προηγούμενο διάστημα ήταν συγκινητική. Ο δίσκος είναι φυσική συνέπεια της εξέλιξής μας και των όσων έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

Δείτε τα τέσσερα μέρη του ντοκιμαντέρ με θέμα τους Wardruna:

 

Latest from TV & MOVIES

Go to Top