ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση των Slipknot στο BBC Radio 1

Και τα έξι videos διαθέσιμα για streaming. Τον Ιανουάριο, οι Slipknot βρέθηκαν στα φημισμένα Maida Vale Studios του BBC για να δώσουν ένα μοναδικό live set μπροστά σε λίγους τυχερούς οπαδούς. Τα videos από την συναυλία των Αμερικανών metallers είναι πλέον διαθέσιμα online! Η συναυλία μαγνητοσκοπήθηκε στις 26 Ιανουαρίου και…

Και τα έξι videos διαθέσιμα για streaming.

Τον Ιανουάριο, οι Slipknot βρέθηκαν στα φημισμένα Maida Vale Studios του BBC για να δώσουν ένα μοναδικό live set μπροστά σε λίγους τυχερούς οπαδούς. Τα videos από την συναυλία των Αμερικανών metallers είναι πλέον διαθέσιμα online!

Η συναυλία μαγνητοσκοπήθηκε στις 26 Ιανουαρίου και παρουσιάστηκε στο BBC Radio 1 Rock Show στις 9 Φεβρουαρίου. Οι Slipknot έπαιξαν ζωντανά τα «Unsainted», «Psychosocial», «The Devil In I», «Duality», «Disasterpiece» και «Wait And Bleed». Τον περασμένο μήνα η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα τα performance clips των «Duality» και «Unsainted» και πλέον μπορούμε να απολαύσουμε και τα υπόλοιπα κομμάτια.

Τα videos κυκλοφορούν λίγο μετά την πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ των Slipknot με τίτλο «Slipknot Unmasked: All Out Life», το οποίο έκανε πρεμιέρα στο BBC 4 την περασμένη Παρασκευή 13 Μαρτίου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top