ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Δείτε τα επετειακά Vans των Foo Fighters

Το συγκρότημα «περπατάει» με Vans… Οι Foo Fighters γιορτάζουν 25 χρόνια από τότε που εμφανίστηκαν στο μουσικό στερέωμα. Όπως αρμόζει σε μια τέτοια επέτειο, η μπάντα από το Seattle είχε αποφασίσει να το γιορτάσει με μια τεράστια παγκόσμια περιοδεία και ένα καινούργιο δίσκο, τον δέκατο στη σειρά, αλλά η πανδημία…

Το συγκρότημα «περπατάει» με Vans…

Οι Foo Fighters γιορτάζουν 25 χρόνια από τότε που εμφανίστηκαν στο μουσικό στερέωμα. Όπως αρμόζει σε μια τέτοια επέτειο, η μπάντα από το Seattle είχε αποφασίσει να το γιορτάσει με μια τεράστια παγκόσμια περιοδεία και ένα καινούργιο δίσκο, τον δέκατο στη σειρά, αλλά η πανδημία του Covid-19 τους ανάγκασε να ακυρώσουν τα σχέδια τους και να μείνουν στο σπίτι, όπως και όλος σχεδόν ο πλανήτης.

Βρισκόμαστε πλέον είμαστε εν αναμονή του 10ου δίσκου της μπάντας, ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου και θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που μας έχουν συνηθίσει σύμφωνα με τον David Grohl, έχουμε δει το απολαυστικό μικρού μήκους ντοκιμαντέρ «Times Like Those» που συνοψίζει την πορεία τους σε 30 μόλις λεπτά και πρόσφατα μάθαμε ότι συνεργάστηκαν με την εταιρεία Vans για να σχεδιάσουν ένα επετειακό ζευγάρι παπούτσια. Η συνεργασία ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού της Vans στο Instagram όπου είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες αυτού του εγχειρήματος.

Οι Foo Fighters επέλεξαν να δημιουργήσουν πάνω στο κλασσικό μοντέλο Sk8-Hi. Το επετειακό σχέδιο διατηρεί την κλασσική φόρμα του και την χαρακτηριστική λευκή λαστιχένια σόλα. Το παπούτσι είναι φτιαγμένο από μαύρο καμβά και στα πλαϊνά υπάρχει τυπωμένο σε λευκό το σήμα της μπάντας. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι οι έντονες κόκκινες ραφές. Με έντονο κόκκινο επίσης έχουν γράψει και τις λέξεις Foo Fighters μία στο πίσω μέρος κάθε παπουτσιού, αλλά και στην ταμπέλα που είναι ραμμένη στη γλώσσα του παπουτσιού. Το σύνολο συμπληρώνουν οι λευκές οπές και τα λευκά κορδόνια.

Η συνεργασία αυτή, ξεσήκωσε κύμα ενθουσιασμού στα social media, τόσο της Vans όσο και του συγκροτήματος. Η τιμή τους δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο η ημερομηνία που θα ξεκινήσει η πώληση τους έχει οριστεί ως η 29η Ιανουαρίου μία εβδομάδα δηλαδή νωρίτερα από την έναρξη της κυκλοφορίας του καινούργιου δίσκου με τίτλο «Medicine At Midnight». Αν μη τι άλλο, οι Foos ξεκινάνε τον 26ο χρόνο της καριέρας τους πολύ δυναμικά, και εμείς ευχόμαστε να μπορέσουν σύντομα να πάνε σε περιοδεία για να εκπληρώσουν έστω και με καθυστέρηση τα σχέδια τους.

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια. Αγαπάει τα ξωτικά όλων των φυλών, τον Batman, τον Tarantino, τους Pink Floyd και τον Nick Cave. Στο Game of Thrones είναι με τους Stark και σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του Nedd Stark στον πρώτο κύκλο. Θα ήθελε να μένει στην άκρη μιας λίμνης σε ένα πέτρινο σπίτι στη Σκωτία.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top