ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Δείτε τον Lenny Kravitz σε διαφήμιση της Stella Artois

Το διαφημιστικό θα προβληθεί στο φετινό Super Bowl. Ο Lenny Kravitz είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας τηλεοπτικής διαφήμισης της Βελγικής μπύρας Stella Artois. Το διαφημιστικό μήνυμα θα προβληθεί στο φετινό Super Bowl και δείχνει τον δημιουργό των επιτυχιών «Are You Gonna Go My Way», «Let Love Rule» και «Fly…

Το διαφημιστικό θα προβληθεί στο φετινό Super Bowl.

Ο Lenny Kravitz είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας τηλεοπτικής διαφήμισης της Βελγικής μπύρας Stella Artois.

Το διαφημιστικό μήνυμα θα προβληθεί στο φετινό Super Bowl και δείχνει τον δημιουργό των επιτυχιών «Are You Gonna Go My Way», «Let Love Rule» και «Fly Away» να κάθεται σε ένα drum kit.

Δείτε το:

Ο Kravitz έχει παρελθόν στις διαφημίσεις καθώς έχει συμμετέχει σε καμπάνιες της γνωστής σαμπάνιας Dom Perignon, των Levis, της GAP, ενώ συμμετείχε και σε αρκετές προωθητικές ενέργειες για τον τουρισμό στις Μπαχάμες. Το 2020 η Yves Saint Laurent τον χρησιμοποίησε ως μοντέλο για τις έντυπες διαφημίσεις της αλλά και για αυτές των νέων της ανδρικών αρωμάτων.

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top