ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Δείτε το trailer από την νέα ταινία του Glenn Danzig

Η δεύτερη ταινία του Danzig προ των πυλών. Ο Glenn Danzig έδωσε στην δημοσιότητα το trailer του νέου του vampire spaghetti western, Death Rider In The House Of Vampires. Ο διάδοχος του Verotika του 2019 είναι έτοιμος και θα πρωταγωνιστούν οι βετεράνοι ηθοποιοί Devon Sawa, Danny Trejo, Julian Sands και…

Η δεύτερη ταινία του Danzig προ των πυλών.

Ο Glenn Danzig έδωσε στην δημοσιότητα το trailer του νέου του vampire spaghetti western, Death Rider In The House Of Vampires.

Ο διάδοχος του Verotika του 2019 είναι έτοιμος και θα πρωταγωνιστούν οι βετεράνοι ηθοποιοί Devon Sawa, Danny Trejo, Julian Sands και αρκετοί άλλοι.

Δείτε το trailer:

Ο Danzig επιβεβαίωσε στο τέλος του 2019 ότι ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας του: «Έχει τελειώσει η ταινία. Θα είναι διαφορετική αυτή τη φορά καθώς δεν θα ακολουθήσει κάποιο comic. Η ταινία θα έχει όλα τα κλισέ του είδους, αρκετές cameo εμφανίσεις καθώς και πολλούς φίλους που θα συμμετέχουν. Το film θα έχει ως σημείο αναφοράς το Ευρωπαϊκό σινεμά».

Στο Death Rider In The House Of Vampires ρόλο θα έχει και ο ίδιος ο Danzig, με τον μουσικό/σκηνοθέτη να σημειώνει: «Είναι ένας μικρός ρόλος, αλλά είχε πολύ πλάκα. Το ευχαριστήθηκα πολύ».

Latest from TV & MOVIES

Go to Top