ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Δείτε το trailer για το ντοκιμαντέρ του Joe Bonamassa, Guitar Man

Η ιστορία του Joe Bonamassa γίνεται ντοκιμαντέρ. Στις αρχές του επόμενου μήνα πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το νέο film της Paramount Home Entertainment, Guitar Man. Η ζωή και το έργο του θρυλικού bluesman Joe Bonamassa έρχεται στις οθόνες μας, μέσω των video on-demand υπηρεσιών streaming. Το film εξερευνά την ζωή…

Η ιστορία του Joe Bonamassa γίνεται ντοκιμαντέρ.

Στις αρχές του επόμενου μήνα πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το νέο film της Paramount Home Entertainment, Guitar Man. Η ζωή και το έργο του θρυλικού bluesman Joe Bonamassa έρχεται στις οθόνες μας, μέσω των video on-demand υπηρεσιών streaming.

Το film εξερευνά την ζωή και το έργο του κιθαρίστα, από τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε να παίζει μουσική, μέχρι την κατάκτηση της κορυφής και των charts. Είναι άλλωστε ο blues κιθαρίστας με τα περισσότερα No.1 albums στην ιστορία της μουσικής!

Το Guitar Man δείχνει το πώς ο σπουδαίος B.B. King ανακάλυψε τον Bonamassa σε μικρή ηλικία και αποτέλεσε τον μέντορα του. Πλέον, σε ηλικία μόλις 43 ετών, ο χαρισματικός κιθαρίστας έχει πίσω του καριέρα 3 δεκαετιών, άπειρες ζωντανές εμφανίσεις και πλήθος επιτυχημένων περιοδειών και εκπληκτικές συνεργασίες.

Δείτε το trailer:

Το film στέκεται ιδιαίτερα στο 2009, όταν ο Bonamassa εκπλήρωσε ένα όνειρο του και έπαιξε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, με τον Eric Clapton να ανεβαίνει μαζί του στην σκηνή.

Το Guitar Man, που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Δεκεμβρίου, περιλαμβάνει ζωντανό υλικό, συνεντεύξεις με ανθρώπους της μουσικής, αλλά και πλούσιο αρχειακό υλικό.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, ο Joe Bonamassa κυκλοφόρησε το νέο του προσωπικό album «Royal Tea», το οποίο ήταν το 24ο (!) που βρέθηκε στην κορυφή των Blues charts.

Ο Bonamassa ηχογράφησε το album στα Abbey Road Studios του Λονδίνου, έχοντας στο πλευρό του τον πρώην κιθαρίστα των Whitesnake, Bernie Marsden, τον πρώην στιχουργό των Cream, Pete Brown και τον Jools Holland στο πιάνο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top