ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Δείτε το trailer για το Repentless Killogy των Slayer

Στις 6 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους. Οι Slayer έδωσαν στην δημοσιότητα το trailer του νέου τους film The Repentless Killogy, το οποίο έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο BJ McDonell. Πρόκειται για τον σκηνοθέτη που έχει βάλει την υπογραφή του σε τρία από τα πιο ακραία video clips της μπάντας, «You Against…

Στις 6 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.

Οι Slayer έδωσαν στην δημοσιότητα το trailer του νέου τους film The Repentless Killogy, το οποίο έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο BJ McDonell.

Πρόκειται για τον σκηνοθέτη που έχει βάλει την υπογραφή του σε τρία από τα πιο ακραία video clips της μπάντας, «You Against You», «Repentless» και «Pride In Prejudice», μέσα από το τελευταίο album της μπάντας, «Repentless», του 2015.

Το film θα παρουσιαστεί στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου στις 6 Νοεμβρίου και για μια βραδιά μόνο.

«Από την στιγμή που οι Slayer ανακοίνωσαν ότι το «Repentless» είναι το κύκνειο άσμα των Slayer, αυτό το film είναι το φινάλε της μπάντας» είπε ο McDonell.

Στο «Repentless Killogy» πρωταγωνιστούν αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί όπως: Jason Trost («Beats Of Rage», «Hatchet III») ως Wyatt, Danny Trejo («Machete», «From Dusk Till Dawn»), Richard Speight («Band of Brothers», «Supernatural»), Derek Mears («Agents Of S.H.I.E.L.D.»), Jessica Pimentel («Orange Is The New Black»), Tyler Mane («X-Men», «Halloween II»), Bill Moseley («The Devil’s Rejects», «The Texas Chainsaw Massacre 2»), Caroline Williams («The Texas Chainsaw Massacre 2», «Sharknado 4») και Sean Whalen («Twister», «The People Under The Stairs»).

Στο δεύτερο μέρος του «The Repentless Killogy» παρουσιάζεται το live set των thrash γιγάντων στο Los Angeles Forum, στις 5 Αυγούστου 2017. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Wayne Isham, ο οποίος έχει δουλέψει με κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως οι Metallica, Foo Fighters, Michael Jackson και Kelly Clarkson.

Το film πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα σε Blu-ray, DVD και ψηφιακά, ενώ το soundtrack θα είναι διαθέσιμο σε 2πλο CD/βινύλιο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top