ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Δείτε το trailer του νέου ντοκιμαντέρ για τον Frank Zappa

Το Zappa κυκλοφορεί με τις ευλογίες της οικογένειας του μουσικού. Στην δημοσιότητα δόθηκε το trailer του νέου ντοκιμαντέρ Zappa, για την ζωή και το έργο του σπουδαίου Frank Zappa. Με τις ευλογίες της οικογένειας το νέο film που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα. Την σκηνοθεσία του film έχει…

Το Zappa κυκλοφορεί με τις ευλογίες της οικογένειας του μουσικού.

Στην δημοσιότητα δόθηκε το trailer του νέου ντοκιμαντέρ Zappa, για την ζωή και το έργο του σπουδαίου Frank Zappa. Με τις ευλογίες της οικογένειας το νέο film που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα.

Την σκηνοθεσία του film έχει κάνει ο Alex Winter, με την πρεμιέρα να γίνεται στις 27 του ερχόμενου μήνα μέσω της Magnolia Films. Το ντοκιμαντέρ βρισκόταν στα σκαριά εδώ και αρκετά χρόνια, με τον Winter να εξασφαλίζει πρόσβαση στα προσωπικά αρχεία του Zappa.

Το Zappa θα περιλαμβάνει αρκετό ακυκλοφόρητο υλικό, όπως home films, live πλάνα και αρκετές συνεντεύξεις.

Δείτε το trailer του πολυαναμενόμενου film:

Αρχικά το film ήταν να κάνει την επίσημη πρώτη του στο SXSW Festival νωρίτερα μέσα στην χρονιά, όμως η πανδημία του κορωνοϊού ακύρωσε τις παραστάσεις.

Μιλώντας εκ μέρους της οικογένειας αλλά και του ιδρύματος που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Frank Zappa, ο Ahmet Zappa, γιος του σπουδαίου μουσικού, είπε στο Rolling Stone: «Είναι με διαφορά η πιο ουσιαστική προσπάθεια που έχει γίνει ώστε να αποδοθεί το έργο του Frank Zappa στην μεγάλη οθόνη. Είναι απίστευτο αυτό που κατάφερε ο Alex. Αυτό είναι το απόλυτο Frank Zappa ντοκιμαντέρ».

Από την μεριά του, ο σκηνοθέτης πρόσθεσε: «Το ντοκιμαντέρ θα έχει αρκετές εκπλήξεις και το κοινό θα ενθουσιαστεί από το πόσο κοντά θα έρθει με τον πρωταγωνιστή του, βλέποντάς το».

Αξίζει να σημειωθεί πως όλη η προσπάθεια για την παραγωγή του film χρηματοδοτήθηκε από τους fans μέσω της πλατφόρμας Kickstarter, με 8,000 δωρητές να δίνουν περισσότερα από $1,200,000 μέσα σε 30 μόλις ημέρες.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top