ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέος δίσκος και single για τους Dinosaur Jr.

Οι Dinosaur Jr. συνεργάζονται με τον Kurt Ville στο νέο τους album. Οι Dinosaur Jr. πέντε χρόνια μετά το τελευταίο τους album «Give A Glimpse Of What Yer Not» επιστρέφουν στο προσκήνιο με νέο δίσκο και single. Στις 23 Απριλίου η κυκλοφορία του «Sweep It Into Space». Το συγκρότημα συνεργάζεται…

Οι Dinosaur Jr. συνεργάζονται με τον Kurt Ville στο νέο τους album.

Οι Dinosaur Jr. πέντε χρόνια μετά το τελευταίο τους album «Give A Glimpse Of What Yer Not» επιστρέφουν στο προσκήνιο με νέο δίσκο και single. Στις 23 Απριλίου η κυκλοφορία του «Sweep It Into Space».

Το συγκρότημα συνεργάζεται στον δίσκο που θα κυκλοφορήσει από την Jagjaguwar με τον Kurt Vile, ο οποίος συνεχίζει την συνεργασία του με την μπάντα, παίζοντας κιθάρα και έχοντας αναλάβει χρέη συμπαραγωγού μαζί με τον frontman J. Mascis.

Οι Dinosaur Jr. έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο single «I Ran Away», πρώτο τους νέο τραγούδι εδώ και μια πενταετία, το οποίο έκανε πρεμιέρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

Το νέο album περιλαμβάνει 12 συνθέσεις και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία σε διαφορετικές εκδόσεις βινυλίου, CD καθώς και ψηφιακά. Το artwork έχει αναλάβει ο Andy Hope. Ο J. Mascis δήλωσε για το νέο album: «Κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων άκουγα αρκετά Thin Lizzy και αυτό το συναίσθημα προσπάθησα να μεταφέρω και στον ήχο του δίσκου».

Αρχικά το «Sweep It Into Space» ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς, με την πανδημία να αλλάζει τα σχέδια του συγκροτήματος: «Ευτυχώς οι ηχογραφήσεις είχαν ολοκληρωθεί όταν τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά την διάρκεια του σκληρού lockdown τον περασμένο Μάρτιο έμεινα μόνος αλλά άντεξα» θα προσθέσει.

Το tracklist του «Sweep It Into Space»:
01. I Ain’t
02. I Met The Stones
03. To Be Waiting
04. I Ran Away
05. Garden
06. Hide Another Round
07. And Me
08. I Expect It Always
09. Take It Back
10. N Say
11. Walking To You
12. You Wonder

DINOSAUR JR. - SWEEP IT INTO SPACE
DINOSAUR JR. – SWEEP IT INTO SPACE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top