ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διπλός θα είναι ο νέος δίσκος των Smashing Pumpkins

«Το «Shiny & Oh, So Bright…» δεν ήταν κανονικό album». Σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Billy Corgan, ο νέος δίσκος των Smashing Pumpkins θα είναι διπλός. Μέσα στο 2020 η κυκλοφορία του, με τον frontman της μπάντας να τον συνθέτει στο Nashville. Πρόσφατα ο Billy Corgan αποκάλυψε πως έχει έτοιμα…

«Το «Shiny & Oh, So Bright…» δεν ήταν κανονικό album».

Σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Billy Corgan, ο νέος δίσκος των Smashing Pumpkins θα είναι διπλός. Μέσα στο 2020 η κυκλοφορία του, με τον frontman της μπάντας να τον συνθέτει στο Nashville.

Πρόσφατα ο Billy Corgan αποκάλυψε πως έχει έτοιμα 21 νέα τραγούδια για τον νέο δίσκο των Smashing Pumpkins, κάτι που σημαίνει πως στα σκαριά έχουμε ένα διπλό album! Ο Corgan θα έχει στο πλευρό του και τους James Iha και Jimmy Chamberlin, τονίζοντας πως ουσιαστικά αυτό θα είναι το πρώτο «κανονικό» album του συγκροτήματος από το «Machina» του 2000 καθώς τώρα δουλέψαμε όλοι μαζί.

Ουσιαστικά ο Corgan «αδειάζει» το «Shiny & Oh So Bright, Vol. 1/LP: No Past. No Future. No Sun» στο οποίο ναι μεν συμμετείχαν οι Iha και Chamberlin, δίχως όμως να έχουν ουσιαστική συνθετική συμμετοχή.

«Κατά μια έννοια, ο νέος μας δίσκος θα είναι ο πρώτος μετά την επανασύνδεση καθώς εδώ είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πραγματικά όλοι μαζί. Θα δούμε που θα μας βγάλει όλο αυτό» λέει ο Corgan, ο οποίος πρόσθεσε πως τα κομμάτια δουλεύονται τον τελευταίο ένα χρόνο.

«Στο τελευταίο μας album απλώς μπήκαμε να γράψουμε κάτι γρήγορα για να δούμε αν ακόμα μπορούμε να συνεργαστούμε. Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά» τόνισε.

Για το ύφος τους ο φυσικός ηγέτης των Αμερικανών είπε: «Υπάρχει ένα μεγάλο μουσικό εύρος. Ρισκάραμε συνθετικά και αυτό είναι κάτι που προσωπικά με ενθουσιάζει».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο album των Smashing Pumpkins αναμένονται σύντομα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top