ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Η Dolly Parton δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια για την έρευνα εμβολίου κατά του Covid-19

Η star της country και ο ρόλος της στην εξέλιξη του εμβολίου. Η star της country Dolly Parton διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην έρευνα για το εμβόλιο κατά του Covid-19, δωρίζοντας 1 εκατομμύριο δολάρια! Η ανακοίνωση της Moderna ότι το εμβόλιο της εναντίον του κορωνοϊού έχει αποτελεσματικότητα σχεδόν 95% έγινε δεκτή…

Η star της country και ο ρόλος της στην εξέλιξη του εμβολίου.

Η star της country Dolly Parton διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην έρευνα για το εμβόλιο κατά του Covid-19, δωρίζοντας 1 εκατομμύριο δολάρια!

Η ανακοίνωση της Moderna ότι το εμβόλιο της εναντίον του κορωνοϊού έχει αποτελεσματικότητα σχεδόν 95% έγινε δεκτή με ενθουσιασμό σε ολόκληρο τον κόσμο. Και η Dolly Parton έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανη για την δική της συμβολή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η τραγουδίστρια ενημερώθηκε από τον στενό της φίλο Dr. Naji Abumrad για την πρόοδο που σημειώνουν οι έρευνες στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Βάντερμπιλτ από την αρχή της πανδημίας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2014 μετά από ένα ατύχημα που είχε η Parton, για το οποίο νοσηλεύτηκε στο Βάντερμπιλτ.

Η Parton είπε για την κίνηση της: «Είμαι σίγουρη ότι αρκετοί έδωσαν πολλά εκατομμύρια για το ταμείο της έρευνας. Από την μεριά του νιώθω πολύ υπερήφανη που συμμετείχα και ελπίζω ότι θα μας βγει σε καλό».

Η Dolly Parton θεωρείται ως η κορυφαία τραγουδίστρια της country μουσικής με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως από το 1964 ως σήμερα.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top