ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Η Dolly Parton έλαβε την δόση του εμβολίου που χρηματοδότησε

Dolly Parton: «Είμαι αρκετά μεγάλη και έξυπνη για να το κάνω». Η Dolly Parton ήταν από τις διασημότητες που εξ αρχής στάθηκαν στο πλευρό της επιστημονικής κοινότητας, μιλώντας για την ανάγκη να βρεθεί γρήγορα το εμβόλιο, του οποίου μάλιστα η ίδια… χρηματοδότησε. Η 75χρονη ιέρεια της country έλαβε την δική…

Dolly Parton: «Είμαι αρκετά μεγάλη και έξυπνη για να το κάνω».

Η Dolly Parton ήταν από τις διασημότητες που εξ αρχής στάθηκαν στο πλευρό της επιστημονικής κοινότητας, μιλώντας για την ανάγκη να βρεθεί γρήγορα το εμβόλιο, του οποίου μάλιστα η ίδια… χρηματοδότησε.

Η 75χρονη ιέρεια της country έλαβε την δική της δόση του εμβολίου της Moderna, για την ανάπτυξη του οποίου έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια στο πανεπιστήμιο Vanderbilt του Nashville.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Περίμενα την σειρά μου και επιτέλους ήρθε. Είμαι πολύ μεγάλη και έξυπνη για να εμβολιαστώ» είπε αρχικά η Parton.

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ σοβαρή για το θέμα των εμβολίων. Πρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και αν ένα τσίμπημα στον ώμο το καταφέρει… ας είναι».

Η Parton προτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί: «Θέλω να ενθαρρύνω τους πάντες να το κάνουν. Όσο πιο σύντομα επιστρέψουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς, τόσο το καλύτερο. Μην δειλιάσετε. Κάντε το».

Δείτε τα όσα είπε η Parton:

Το εμβόλιο της Moderna υπόσχεται 95% προστασία από τον κορωνοϊό, με την εταιρία να είναι η δεύτερη μετά την Pfizer που μπήκε στον αγώνα κατά της πανδημίας.

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top