ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Το Download Festival ανακοίνωσε το Download TV Festival!

Έρχεται στις οθόνες μας το τριήμερο 12-14 Ιουνίου. Ο COVID-19 μπορεί να φρέναρε το Download Festival, όμως οι διοργανωτές του είναι αποφασισμένοι να δώσουν στους fans μια γεύση από το σπουδαίο μουσικό γεγονός. Το τριήμερο 12-14 Ιουνίου, το Download TV έρχεται στις οθόνες μας με αποκλειστικό υλικό! Οι διοργανωτές του…

Έρχεται στις οθόνες μας το τριήμερο 12-14 Ιουνίου.

Ο COVID-19 μπορεί να φρέναρε το Download Festival, όμως οι διοργανωτές του είναι αποφασισμένοι να δώσουν στους fans μια γεύση από το σπουδαίο μουσικό γεγονός. Το τριήμερο 12-14 Ιουνίου, το Download TV έρχεται στις οθόνες μας με αποκλειστικό υλικό!

Οι διοργανωτές του Download Festival ανακοίνωσαν τον περασμένο μήνα πως το φετινό φεστιβάλ αναβάλλεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Με νέο μήνυμα τους ωστόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσαν το Download TV, ένα «virtual» όπως λένε οι ίδιοι φεστιβάλ, το οποίο θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητα πλάνα από παλιότερες εμφανίσεις συγκροτημάτων, αποκλειστικές συνεντεύξεις καλλιτεχνών καθώς και διαδραστικά δρώμενα με τους fans.

«Στήστε τέντες στους κήπους σας, ανεμίστε τις σημαίες σας, κάντε air guitar για τις αγαπημένες σας μπάντες» είναι το μήνυμα του φεστιβάλ προς τους fans, τους οποίους καλεί από τις 12 ως τις 14 Ιουνίου σε μια «virtual» γιορτή της μουσικής.

Οι διοργανωτές αναμένεται να ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες όλες τις λεπτομέρειες και τις πληροφορίες του εγχειρήματος, το οποίο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Θυμίζουμε ότι το Download Festival έχει υποσχεθεί στους fans ένα line-up για το 2021.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top