ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έφυγε από την ζωή ο Leslie West των Mountain

Ο εμβληματικός κιθαρίστας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών άφησε ο κιθαρίστας/τραγουδιστής των Mountain, Leslie West. Η είδηση δόθηκε στην δημοσιότητα από την Dean Guitars, με την επιβεβαίωση να έρχεται λίγο αργότερα και από την οικογένεια του θρυλικού κιθαρίστας. Ο West γεννήθηκε στις 2…

Ο εμβληματικός κιθαρίστας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών άφησε ο κιθαρίστας/τραγουδιστής των Mountain, Leslie West.

Η είδηση δόθηκε στην δημοσιότητα από την Dean Guitars, με την επιβεβαίωση να έρχεται λίγο αργότερα και από την οικογένεια του θρυλικού κιθαρίστας.

Ο West γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 1945 και το 1969 κυκλοφόρησε το προσωπικό του album «Mountain» το 1969, ενώ μέχρι τα τελευταία χρόνια της ζωής του δισκογραφούσε και έδινε συναυλίες ακατάπαυστα.

Ο σπουδαίος μουσικός αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας το τελευταία διάστημα, με τον διαβήτη να τον ταλαιπωρεί, γεγονός που του είχε προκαλέσει ακρωτηριασμό στο μεγαλύτερο μέρος του δεξιού του ποδιού. Τις τελευταίες ώρες, όπως επιβεβαίωσε και ο αδερφός του Leslie West, Larry West Weinstein, η αναπνοή του τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη.

Μεγαλύτερη επιτυχία των Mountain ήταν το κλασικό «Mississippi Queen», ενώ πολλοί είναι οι καλλιτέχνες, που επηρεάστηκαν από το έργο και το παίξιμό του West.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top