ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 41 ετών ο Alexi Laiho

Η είδηση  για τον θάνατο του Laiho επιβεβαιώθηκε από την Nuclear Blast. Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 41 ετών μόλις ο Alexi Laiho, κιθαρίστας και τραγουδιστής των Children Of Bodom, με τους οποίους κυκλοφόρησε 10 δίσκους από το 1997 έως και το 2019. Η είδηση δόθηκε στην δημοσιότητα τόσο…

Η είδηση  για τον θάνατο του Laiho επιβεβαιώθηκε από την Nuclear Blast.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 41 ετών μόλις ο Alexi Laiho, κιθαρίστας και τραγουδιστής των Children Of Bodom, με τους οποίους κυκλοφόρησε 10 δίσκους από το 1997 έως και το 2019.

Η είδηση δόθηκε στην δημοσιότητα τόσο από την δισκογραφική του εταιρία Nuclear Blast, όσο και από το management του νέου του σχήματος, Bodom After Midnight.

Ο Laiho έπασχε το τελευταίο διάστημα από σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία τον οδήγησαν στον θάνατο την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του στο Ελσίνκι.

Μαζί με τον drummer Jaska Raatikainen, Ο Laiho ίδρυσε τους Children Of Bodom το 1993 διαγράφοντας μαζί τους μια ιδιαιτέρως επιτυχημένη πορεία, τόσο εμπορικά όσο και καλλιτεχνικά. Το συγκρότημα έριξε τίτλους τέλους τον Δεκέμβριο του 2019, με τον μουσικό να επανέρχεται μερικούς μήνες μετά με το νέο του σχήμα, Bodom After Midnight, με τους οποίους γύρισε και ένα video clip που θα παρουσιαστεί σε μερικές εβδομάδες.

Ο τελευταίος δίσκος των Children Of Bodom ήταν το «Hexed» του 2019.

Τα μέλη της οικογένειας του Alexi Laiho δήλωσαν σοκαρισμένα από την απώλεια και ζήτησαν από τους fans να σεβαστούν τις ιδιωτικές στιγμές.

Οι Bodom After Midnight στο μήνυμα τους τονίζουν ότι είναι συντετριμμένοι από την απώλεια και πως δεν θα προχωρήσουν σε άλλες δηλώσεις, συνεντεύξεις ή ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα. Το μέλλον της νεοσύστατης μπάντας άλλωστε παραμένει αυτή την στιγμή τουλάχιστον αβέβαιο.

«Χάσαμε έναν αδερφό» αναφέρουν μεταξύ άλλων στο μήνυμα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Children Of Bodom.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top