ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκτός Iced Earth οι Stu Block, Luke Appleton και Jake Dreyer

Τα τρία μέλη των Iced Earth ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το συγκρότημα. Με ανακοινώσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τραγουδιστής Stu Block, ο μπασίστας Luke Appleton και ο κιθαρίστας Jake Dreyer ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τους Iced Earth. Η σύλληψη του ηγέτη της μπάντας Jon Schaffer διαλύει…

Τα τρία μέλη των Iced Earth ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το συγκρότημα.

Με ανακοινώσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τραγουδιστής Stu Block, ο μπασίστας Luke Appleton και ο κιθαρίστας Jake Dreyer ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τους Iced Earth. Η σύλληψη του ηγέτη της μπάντας Jon Schaffer διαλύει το συγκρότημα.

Η εμπλοκή του Jon Schaffer στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Καπιτώλιο των Η.Π.Α. ενδεχομένως να βάζει ταφόπλακα στους Iced Earth, μετά και τις αποχωρήσεις τριών μελών της μπάντας.

Οι μουσικοί, όπως και το υπόλοιπο συγκρότημα, διαχώρισαν από την αρχή την θέση τους από τις πράξεις του Schaffer και πριν από λίγες ώρες έκαναν γνωστή την αποχώρησή τους από την μπάντα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Stu Block:

«Γεια σε όλους.

Υπάρχουν στιγμές και γεγονότα που πρέπει να καταλάβεις και να αξιολογήσεις ξανά στην ζωή, την δουλειά και την πορεία σου στο μέλλον και την ζωή. Έχω ενημερώσει τον Jon και το management του group για την παραίτηση μου από τους Iced Earth.

Πριν αποφασίσω οριστικά, στάθμισα την κατάσταση και τις τελευταίες εβδομάδες επεξεργάστηκα καλά την κατάσταση. Σας ευχαριστώ που σέβεστε την απόφασή μου. Είναι η καλύτερη απόφαση από πολλές απόψεις για την προσωπική μου εξέλιξη. Ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε.

Αγάπη και σεβασμός σε όλους. Μην ανησυχείτε! Μείνετε συντονισμένοι για αυτά που έρχονται. Ώρα να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο. Να είστε καλά».

Το μήνυμα του Luke Appleton:

«Με βάση τα όσα έχουν συμβεί, έχω ενημερώσει τον Jon και το management των Iced Earth ότι παραιτούμαι άμεσα από μπασίστας των Iced Earth. Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που με υποστήριξαν σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Σας ευχαριστώ».

Ο κιθαρίστας Jake Dreyer από την πλευρά του αποφάσισε και αυτός να αφοσιωθεί στους Witherfall, παρόλο που στο προφίλ του στο Instagram αναφέρεται ακόμα ως μέλος των Iced Earth. Μιλώντας στο TMZ, ο κιθαρίστας δήλωσε «στεναχωρημένος για την πορεία που πήραν τα πράγματα».

Πλέον τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Jon Schaffer και τις δύσκολες αποφάσεις που καλείται να πάρει για το μέλλον του συγκροτήματος.

Διαβάστε ακόμα: Αλήθεια ποιος κυνηγάει τον Jon Schaffer και γιατί

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top