ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Elton John: «Ηχογράφησα κάτι με τους Metallica»

Ο sir Elton John έριξε βόμβα στο… Rocket Hour του Apple Music 1. Στο τελευταίο επεισόδιο του Rocket Hour, στο Apple Music 1, ο sir Elton John αναφερόμενος στο πως πέρασε την καραντίνα, δήλωσε μεταξύ άλλων πως ηχογράφησε «κάτι» με τους Metallica. «Μόλις τελείωσα κάτι με τους Metallica. Κατά την…

Ο sir Elton John έριξε βόμβα στο… Rocket Hour του Apple Music 1.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Rocket Hour, στο Apple Music 1, ο sir Elton John αναφερόμενος στο πως πέρασε την καραντίνα, δήλωσε μεταξύ άλλων πως ηχογράφησε «κάτι» με τους Metallica.

«Μόλις τελείωσα κάτι με τους Metallica. Κατά την διάρκεια του lockdown δούλεψα και με τους Gorillaz. Δεν έκανα δική μου μουσική, αλλά είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με σπουδαίους καλλιτέχνες».

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, αξίζει να τονιστεί ότι πριν λίγους μήνες η Miley Cyrus είχε αναφέρει πως στο επερχόμενο δίσκο της με διασκευές των Metallica, ο Άγγλος star θα έπαιζε πιάνο στο κλασικό «Nothing Else Matters».

Ο sir Elton John το 2020 έπαιξε πιάνο και τραγούδησε στο ομότιτλο τραγούδι του τελευταίου studio album του Ozzy Osbourne, «Ordinary Man», το οποίο βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τις 50 κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς που πέρασε.

Ο Άγγλος συνεργάστηκε με τους Gorillaz στο κομμάτι «Pink Phantom», το οποίο ακούμε στο τελευταίο album των Jamie Hewlett και Damon Albarn, «Song Machine».

Στην αρχή της χρονιάς, ο Elton John έκατσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το Netflix προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο να δοθεί συνέχεια στην βιογραφική ταινία Rocketman, με ένα νέο ντοκιμαντέρ με αρκετό bonus υλικό που έμεινε έξω από το film.

Από την μεριά τους, οι Metallica έχουν τονίσει πως η καραντίνα τους έδωσε την δυνατότητα να δουλέψουν εντατικά πάνω στον διάδοχο του «Hardwired To… Self-Destruct», τονίζοντας ωστόσο ότι οι δυσκολίες που έχουν προκύψει από την πανδημία, έχουν καθυστερήσει αρκετά την διαδικασία.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top