ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Elton John: «Σιχαίνομαι το Brexit. Είμαι Ευρωπαίος»

Ο Άγγλος star δεν μασάει τα λόγια του. Ο Elton John είναι άνθρωπος με παραστάσεις και άποψη και για ακόμα μια φορά δεν μάσησε τα λόγια του σχετικά με το Brexit. Ο σπουδαίος Άγγλος μουσικός κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Βερόνα της Ιταλίας για την περιοδεία Farewell Yellow…

Ο Άγγλος star δεν μασάει τα λόγια του.

Ο Elton John είναι άνθρωπος με παραστάσεις και άποψη και για ακόμα μια φορά δεν μάσησε τα λόγια του σχετικά με το Brexit.

Ο σπουδαίος Άγγλος μουσικός κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Βερόνα της Ιταλίας για την περιοδεία Farewell Yellow Brick Road, εξέφρασε την άποψη του σχετικά με την απόφαση της Μεγάλης Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Ντρέπομαι για αυτά που έκανε η χώρα μου. Διαλύει τους κατοίκους… Σιχάθηκα τους πολιτικούς, ειδικά τους Βρετανούς. Σιχάθηκα το Brexit. Είμαι Ευρωπαίος, όχι ένας ηλίθιος Άγγλος αποικιοκράτης» είπε χαρακτηριστικά ο Άγγλος star.

Στο παρελθόν ο Elton John έχει εκφραστεί ανοιχτά κατά του Brexit. Τον Ιούλιο του 2018 είχε δηλώσει: «Δεν έχουν πει την αλήθεια στον Βρετανικό λαό. Υποσχέθηκαν πράγματα που οικονομικά δεν είναι βιώσιμα».

Η μουσική του Elton John έχει βαθιές ρίζες στην Βρετανική κοινωνία κάτι που αποτυπώνεται και στην επιτυχία των τελευταίων του συναυλιών, αλλά και στην επιτυχία της αυτοβιογραφίας του «Rocketman», η οποία σαρώνει στους κινηματογράφος του Ηνωμένου Βασιλείου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top